dissabte, 9 de març del 2013

Resultat del sorteig!

Ja sabem quins equips confeccionen els grups A i B de la fase de lliga del 9è Campionat del Món de Bèlit. Davant els presents, la Jana i en Pau han decidit la sort dels 12 equips en el sorteig celebrat avui en el Centre Cívic de Sant Narcís. Aquest ha estat el resultat:


Fem cinc cèntims d'aquests participants...

GRUP A:

Can Barraca: Actuals campions del món de bèlit. El seu capità és en Miquel Gil que, com molts ja sabeu, sempre acaba entre les primeres posicions com a màxim canador, recollidor i matacanes, un jugador molt regular. Disposa de bons llançadors com l'Abel Picazo. També és un dels equips que més jugadors elimina fent recollides (en Carri Carrión va ser el màxim recollidor el passat campionat). El seu capità ens comenta que aquest any no acaba de tenir configurat l'equip i és probable que no estigui tan intractable com en les darreres edicions. En tot cas és l'equip a batre.

Belitaires: Capitanejats per en Martín Merino és un dels equips que no acaba d'arribar a l'elit, tot i el potencial que té. Es tracta d'un equip veterà plagat de joves, amb moltes ganes però amb resultats molt irregular. Caldrà veure com ho fan aquest any.

El Forn: Equip abans anomenat CupdeCana. Segurament l'equip més irregular del campionat. Dependrà de l'estat d'ànim dels jugadors o de quina alineació utilitzin el resultat pot variar totalment. Un dels millors jugadors és el seu capità, en Bernat Pèlach. Tota una incògnita.

Els Bons Revolution: L'emblemàtic equip de Els Bons incorpora a les seves files alguns integrants del ex campió del món, els Minibons. Han afegit la paraula "revolution" segurament per auto motivació. Amb les noves incorporacions poden tornar a ser l'equip campió d'abans... ja ho veurem.

Totbèlit: L'equip representant de Barcelona. Aquest any es presenta un "pupurri" de jugadors de diversos equips barcelonins: Casus Bèlit, Caneshnikov... Els falta poc per arribar a la "glòria". Què ens trobarem en aquest campionat?

Obélit: Aquest any es presenta Obélit amb noves incorporacions del desaparegut equip Nemberguan. L'equip té serioses possibilitats de poder assolir el triomf final. Es tracta d'un equip molt regular amb grans canadors com en Jordi Pardo i en Xevi Reyner. Si a més s'incorpora en Carlos Valeros, un dels màxims recollidors dels darrers campionats, aquest equip pot donar molta guerra.

GRUP B:

Casanova Team: En Carles Casanova, el seu capità, es presenta un any més amb l'equip familiar per excel·lència. És dels pocs on hi ha presència femenina. Sembla que juguen per passar-s'ho bé però de tant en tant donen la sorpresa. Els trobarem a la fase final?

Construccions Cañi: Serà la seva segona participació en el Campionat del Món. En la passada edició es van plantar a la gran final. Aquest equip fa pujar la mitjana de canes espectacularment. Jugadors com Juan A. González (1.635 canes) i Julián Vizcaino (2.535 canes) fan més canes junts que tot un equip durant el campionat. De ben segur serà un dels equips favorits per guanyar aquesta 9a edició.

Desibèlits AEPC: Aquest equip, capitanejat per en Manel Merino, vol assolir aquest any definitivament la glòria. Està format per joves jugadors on destaca Martí Coll com a gran llançador. Si en Bernat Bosch està fi pot ser un gran candidat a guanyar el premi a màxim canador. Un dels equips forts d'aquest grup.

Taronges: Jaume García, el seu capità, és tota una garantia de fer canes. Aquest equip va donar molta guerra l'any passat. Té grans llançadors com en Juan Cebrian o l'Emili Bardera. Un dels equips emblemàtics del panorama belissista. En el grup no ho tindran fàcil però sobre el paper poden fer un gran campionat.

Cana-Dencs: Equip evolucionat de l'Espai de Sant Narcís. Dirigits per en Xavier Blanch, vol tornar a donar la "campanada" com en la darrera edició. Plagat de joves jugadors no els faltarà motivació per poder donar molta feina a qualsevol equip. Estrenen nom i nova equipació. Estarem pendents de com juguen aquest any.

Mosquetes Mortes: A priori l'equip "ventafocs" del grup, però recordeu que de "mortes" no tenen res i sovint donen la sorpresa jugant a alt nivell. Aquest equip, capitanejat per en Miquel Gil fill, està integrat per gent molt jove i molt motivada. En Ferran Roure i en Johanes Carreras són dos grans canadors que caldrà tenir en compte.

En breu us donarem detalls d'aquest 9è Campionat de Món de Bèlit. Ara s'està configurant el calendari dels partits però ja us avancem que aquests començaran just després de Setmana Santa. Estigueu alerta en aquest web.

2 comentaris:

 1. Les MOSQUETES MORTES de ventefocs no en tenim res!! amb nosaltres, això si, segur que us ho passareu genial. QUE ÉS UN NEEEEEEEEN!!!!

  PD: tremoleu... ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. S'auria de cambiar el sobrenom de ventafocs a les mosquetes perquè...


   SÓN LES MILLORS!!!!!

   Elimina