dimecres, 20 de març del 2013

Belitaires - Obélit, partit inaugural del 9è Campionat del Món de Bèlit


Ja podeu consultar el calendari de la fase de lliga del 9è Campionat del Món de Bèlit. Durant aquesta fase cada equip jugarà 5 partits. S'ha intentat respectar al màxim la preferència en quant a franja horària i dia del joc. També s'ha procurat que cada equip pugui jugar dos partits el mateix dia. L'equip de Totbèlit jugarà tots els seus partits durant el darrer cap de setmana d'aquesta fase de lliga.
Com ja sabeu, si per causa de força major, un equip no pot jugar a l'hora i/o dia indicat al calendari cal que el seu capità es posi en contacte amb el capità de l'equip contrari i trobin una alternativa. Aquesta s'haurà de comunicar a l'organització que procedirà a actualitzar el calendari de competició. Un cop comenci el Campionat, us recomanem que mireu les possibles actualitzacions d'aquest calendari a l'enllaç que trobareu a la columna dreta d'aquest blog (Calendari Lliga 2013).
Així doncs, dissabte dia 6 d'abril, al Camp del Bèlit, a les 16h, teniu una cita amb el Campionat del Món de Bèlit, amb el partit inaugural Belitaires - Obélit. Molta sort a tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada