divendres, 8 de març del 2013

12 equips participants i demà sorteig!


Aquest divendres s'ha fet la tradicional reunió de capitans per posar fil a l'agulla pel 9è Campionat del Món de Bèlit que està a punt de començar. S'ha parlat de moltes coses però el tema del material i de la tasca arbitral en els partits han estat els més discutits a la reunió. També s'ha presentat la nova Comissió del Bèlit, que vetllarà pel bon funcionament del Campionat del Món de Bèlit. En una propera notícia us la presentarem.
El que cal destacar és que tenim 12 equips inscrits:

Cana-Dencs (capità Xavi Blanch)
Can Barraca (c: Miquel Gil)
Taronges (c: Jaume García)
Obélit (c: Valentín Merino)
Mosquetes Mortes (c: Miquel Gil Portella)
Els Bons Revolution (c: Pere Claparols)
Desibèlits AEPC (c: Manel Merino)
El Forn (c: Bernat Pèlach)
Belitaires (c: Martín Merino)
Construccions Cañi (c: Julián Vizcaino)
Casanova Team (c: Carles Casanova)
TotBèlit (c: Xose Mari)

Demà dissabte, a les 19h, al Centre Cívic de Sant Narcís, es farà el sorteig del Campionat. Es faran 2 grups de 6 equips que disputaran una fase de lliga. El primer classificat de cada grup passarà directament a la Fase Final que es disputarà el diumenge de la festa major del barri de Sant Narcís. La resta de classificats jugaran una fase classificatòria. Els equips d'un grup s'encreuaran amb els equips de l'altre grup de la manera següent: el 2n del grup A contra el 6è del grup B, el 3r del grup A contra el 5è del grup B, el 4t del grup A contra el 4t del grup B, el 5è del grup A contra el 3r del grup B i el 6è del grup A contra el 2n del grup B. Aquesta fase classificarà al millor de 2 partits. En cas d'empat passarà l'equip amb més canes fetes. També es classificarà el millor dels perdedors. D'aquesta manera es classificaran 6 equips que sumats als 2 primers classificats seran els 8 equips finalistes.
Us convidem a que vingueu a presenciar en directe el sorteig oficial  de la fase de lliga demà dissabte a les 7, on es decidirà gran part de la sort dels 12 equips participants. 
Desitgem molta sort a tots els equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada