dimarts, 15 de maig del 2012

Tot a punt per la Fase Eliminatòria


Es confirma l’eliminació de l’equip Límit 7 que deixarà el campionat juntament amb els equips del Casus Bèlit, El Forn i Mitja Cana Val. Cal destacar que aquest últim equip ha pujat fins a la 8a posició gràcies a la meritòria victòria davant els Desibèlits AEPC.
També es confirmen les primeres posicions dels equips de Los Primos i de Can Barraca que els permet passar directament a la Fase Final. Enhorabona!.
I per fi ja tenim els emparellaments de la decisiva FASE ELIMINATÒRIA que, recordeu, classificarà a la Fase Final a l’equip millor de tres partits. Els emparellaments són:

Esplai Sant Narcís – Mosquetes Mortes
La Familia – Els Bons
Casanova Team – Obélit
Nemberguan – Desibèlits AEPC
Belinqüència – Construccions Cañi
Belitàires – Taronges

Cal aclarir que en el grup A s’ha produït un triple empat entre els equips de Belinqüència, Nemberguan i Belitàires. En el criteri de classificació ha decidit el "cana average", és a dir, el resultat de la resta entre les canes aconseguides i les contraries (El Cronista en farà cinc cèntims dels detalls). Nemberguan suma +155 canes, Belinqüència +35 i Belitàires -190 canes. El mateix ha passa per decidir el triple empat del grup B amb els equips de Can Barraca, Taronges i Construccions Cañi.

FASE ELIMINATÒRIA

  1. Com ja d’ha comentat, es classifica el millor de 3 partits. Evidentment si un equip guanya dos partits consecutius no es jugarà un tercer partit.
  2. Els partits es jugaran amb els bèlits i canes oficials del Campionat. En el cas de no disposar d'aquest material, l'àrbitre oficial en facilitarà.
  3. Caldrà anar degudament uniformats.
  4. Els dos primers partits es jugaran consecutivament i s'aconsella que en cas que s'hagi de jugar un tercer, aquest es faci a continuació.
  5. Queda totalment prohibida la participació de qualsevol jugador que no hagi participat en la Fase de Lliga.
  6. Les puntacions dels equips (canes, recollides, matacanes,...) només es comptaran en els dos primers partits i seran anotades oficialment només als equips eliminats. És a dir, l’equip que passi a la Fase Final no podrà sumar cap cana, recollida o matacanes, però sí que ho podrà fer l’equip eliminat. Això es fa per no perjudicar els dos equips classificats i que no juguen la fase eliminatòria i per donar opcions a guanyar premis individuals als equips que ja queden fora del Campionat.
  7. Un cop hagi finalitzat aquesta fase hi haurà 8 equips a la Fase Final. Divendres 1 de juny, després del pregó de la Festa Major del Barri de Sant Narcís es procedirà al sorteig pels Quarts de Final. L’equip de Los Primos i de Can Barraca seran els caps de sèrie del sorteig i, per tant, no es podran trobar fins a una hipotètica final. La resta d’equips es sortejaran i aniran omplint els emparellaments de Quarts, que es disputaran dissabte 2 de juny. Diumenge 3 de juny es jugaran Semifinals i la gran Final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada