divendres, 18 de maig del 2012

Crònica prèvia a la Fase Eliminatòria


REF.: CRÒNICA07

CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 8è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
DATA:  12-05-2012 i 13-05-2012.
               Resolució FASE DE LLIGA/PARTITS AJORNATS. 
LLOC: JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
              BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.
Quedava molt per decidir en només quatre partits, els ajornats, un corresponent al grup A i tres al grup B, veiem com va acabar ...
GRUP A.
BELITÀIRES 215/LOS PRIMOS 720.
Partit sense història, LOS PRIMOS “apallissen” a uns febles BELITÀRIES tot provocant fins a vuit eliminacions.
LOS PRIMOS ja tenien assegurada la primera posició del grup, però d´aquest enfrontament en depenia la segona i tercera posició. En guanyar el partit, assoleixen la primera posició del grup amb 8/7/1 deixant a ESPLAI SANT NARCÍS i LA FAMILIA empatats a 8/6/2. ESPLAI SANT NARCÍS aconsegueix la segona posició del grup en haver guanyat a LA FAMILIA en el seu enfrontament directe.
BELITÀIRES, aquests s´hi jugaven molt més. En cas d´haver guanyat haurien pujat fins a la cinquena posició del grup, havent perdut es veuen abocats a la setena posició en donar-se un triple empat 8/3/5 amb NEMBERGUAN i BELINQUÈNCIA. Amb el còmput de “cana average” tenint en compte els seus enfrontaments directes -BELITÀRIES 245/NEMBERGUAN 210, BELITÀRIES 635/BELINQUÈNCIA 860, NEMBERGUAN 705/BELINQUÈNCIA 515- resulta el següent, NEMBERGUAN +155 “canes”/BELINQUÈNCIA +35 “canes”/BELITÀIRES -190 “canes".
La part baixa del grup ja havia quedat resolta en la jornada anterior, éssent eliminats CASUS BÈLIT i EL FORN.
Classificació final fase lliga del grup A, LOS PRIMOS-ESPLAI SANT NARCÍS-LA FAMILIA-CASANOVA TEAM-NEMBERGUAN-BELINQUÊNCIA-BELITÀIRES-CASUS BÈLIT-EL FORN.
GRUP B.
CAN BARRACA ja havia assolit la primera posició del grup, tanmateix encara quedava molt per decidir ...
TARONGES 235/LÍMIT-7 80.
Aquest partit es va ajornar per pluja el 14/04/2012 a la mitja part. Amb el vist i plau del CADB-Comité Arbitral Disciplinari del Bèlit- i acord d´ambdós capitans, es dóna per finalitzat amb el resultat esmentat abans. En tot cas, remarcar que LÍMIT-7 va avisar “formalment” no poder assistir a aquest darrer acte.      
TARONGES 585/DESIBÈLITS AEPC 325.
TARONGES arriba amb un balanç de 7/5/2, DESIBÈLITS AEPC amb 6/4/2. Així doncs, hi anava l´average particular i escalar posicions en la classificació final de la fase lliga. TARONGES “desmunta de soca arrel” les opcions de DESIBÈLITS AEPC amb un segon torn defensiu d´altíssim nivell, amb dues recollides “increïbles/estratosfèriques”.
Enfrontament molt defensiu, cinc acciones defensives pels TARONGES i sis pels DESIBÈLITS AEPC.
Jornada rodona pels TARONGES, assolint la segona plaça ... veiem com,
CAN BARRACA 8/6/2, TARONGES 8/6/2, CONSTRUCCIONES CAÑI 8/6/2, “triple empat”, decideix “cana average”, resultats en enfrontaments directes –CAN BARRACA 625/CONSTRUCCIONES CAÑI 410, CONSTRUCCIONES CAÑI 455/TARONGES 665, TARONGES 565/CAN BARRACA 870-. “Cana average”, CAN BARRACA +520 “canes”/TARONGES -95 “canes”/CONSTRUCCIONES CAÑI -425 “canes”.
MITJA CANA VAL 335/DESIBÈLITS AEPC 275.
Uns decebuts, arran del partit anterior, DESIBÈLITS AEPC, sense opció a millorar la seva classificació cauen davant MITJA CANA VAL. D´aquesta forma, MITJA CANA VAL es lliura del “fanalet vermell” del grup B, cedint-lo “gentilment” a LÍMIT-7. Es pot ben assegurar MITJA CANA VAL, fins al final.
Classificació final fase lliga del grup B, CAN BARRACA-TARONGES-CONSTRUCCIONES CAÑI-DESIBÈLITS AEPC-OBÈLIT-ELS BONS-MOSQUETES MORTES-MITJA CANA VAL-LÍMIT-7.
Així les coses, es lliuren de la fase eliminatòria el primers classificats de grup, LOS PRIMOS i CAN BARRACA respectivament. Queden eliminats, CASUS BÈLIT i EL FORN en el grup A i, MITJA CANA VAL i LÍMIT-7 en el grup B.
Per no perdre “passada” uns ben “sucosos” enfrontaments a la fase eliminatòria,
   -ESPLAI SANT NARCÍS vs MOSQUETES MORTES.
   -LA FAMILIA vs ELS BONS.
   -CASANOVA TEAM vs OBÈLIT.
   -NEMBERGUAN vs DESIBÈLITS AEPC.
   -BELINQUÈNCIA vs CONSTRUCCIONES CAÑI.
   -BELITÀIRES vs TARONGES.
S´admeten apostes, us hi atreviu ?.
El 8è.Campionat del Món de Bèlit arriba a les fases més “calentones”, o no ?.
Força bèlit ... seguim, segur, apassionant !!!.
                                                                                                                                          “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada