dimecres, 9 de maig del 2012

Adéu a Casus Bèlit, El Forn i Mitja Cana Val

Seguidor del Casus Bèlit després d'assabentar-se de que el seu equip ha quedat fora del Campionat.
A falta de 4 partits per finalitzar la fase de lliga ja podem fer balanç de la sort de la majoria d'equips participants en aquest 8è Campionat del Món de Bèlit.

En el grup A, a falta només d'un partit per jugar (Los Primos - Belitàires), ja podem assegurar que finalment els equips que queden eliminats són El Casus Bèlit de Sants i El Forn, 8è i 9è classificat respectivament. Per la part alta només falta decidir el 1r lloc, La Familia o Los Primos, tot dependrà del partit amb Belitàires. Si aquest últim dóna la "campanada" podrà pujar fins al 4t lloc, fet que comportaria no creuar-se amb els equips forts del grup B.

En el grup B encara hi ha moltes coses per decidir ja que falten per disputar 3 partits: Mitja Cana Val - Desibèlits AEPC, Límit 7 - Taronges i Desibèlits AEPC - Taronges. Encara no queda confirmat el 1r lloc, ara per ara per Can Barraca que s'asseguraria una plaça directa pels quarts de final del proper dissabte dia 2 de juny. El fet que hagi empatat a punts amb Construccions Cañi i encara que sumin menys canes passa al primer lloc pel resultat d'enfrontament directe. Però tant Desibèlits AEPC com Taronges poden sumar 4 punts i empatarien per la primera posició. Cal recordar que en cas d'empat a punts, si només són 2 equips, decideix l'enfrontament directe. Si hi ha 3 o més equips empatats a punts decideix el número total de canes. Per aquest motiu es poden donar diverses combinacions. A més dependrà també del número de canes aconseguides. Caldrà esperar als resultats dels partits.
També es confirma l'eliminació de l'equip Mitja Cana Val, que encara que amb un partit menys, res pot fer per evitar els dos últims llocs de la classificació. Ha estat una llàstima ja que aquest equip ha perdut partits per resultats força ajustats. En tot cas encara es juga l'honor de no quedar en darrera posició. Tot fa pensar que Límit 7 pot quedar també eliminat d'aquest campionat però dependrà del seu partit contra Taronges. Només si guanyen i fan més de 770 canes podran superar les Mosquetes Mortes i passar a la següent fase. En tot cas l'organització no sap si és millor quedar directament fora o poder quedar humiliat davant Los Primos o La Familia en la fase de classificació... o no... coses més estranyes han succeït.

A falta d'aquests 4 partits el resutat i encreuaments de la següent fase són:
Passen directament a quarts de final:
     - Can Barraca o Construccions Cañi o Desibèlits AEPC o Taronges
     - La Familia o Los Primos
Queden eliminats:
     - Casus Bèlit
     - El Forn
     - Mitja Cana Val
     - Límit 7 o Mosquetes Mortes
Fase eliminatòria (al millor de 3 partits)
     La Familia o Los Primos - Mosquetes Mortes o Límit 7
     Esplai de Sant Narcís - Els Bons
     Casanova Team - Obélit
     Belinqüència - Taronges o Desibèlits AEPC
     Belitàires - Taronges o Desibèlits AEPC o Construccions Cañi o Can Barraca
     Nemberguan - Taronges o Desibèlits AEPC o Construccions Cañi o Can Barraca

Aquests encreuaments de la Fase eliminatòria són provisionals. Estarem alerta d'aquest definitiu cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada