dijous, 3 de maig del 2012

Cap de setmana decisiu


Primer de tot... gràcies participants per fer-nos reviure aquelles tardes de pati de carrer, de genolls pelats, de discussions i baralles, de mocs al nas, de rialles innocents, de sanes rivalitats, de trobades amb els amics, de regirades de turmell, d'acudits dolents, del gust amarg de la derrota, de l'eufòria de la victòria... i ha coses que els diners no poden comprar... sobre tot en temps de crisi.

Com bé ens ha comentat "El cronista que la liarà parda" estem a la recta final d'aquesta intensa lliga prèvia. Només dos equips, El Forn del grup A i l'Obélit del grup B ja han disputat tots els seus partits i ara mateix estan a mercè de la sort dels rivals.

En el grup B tenim a Els Bons, les Mosquetes Mortes, els Límit 7 i Mitja Cana Val que s'ho jugaran tot per no quedar-se fora del Campionat. Recordeu que els dos darrers equips de cada grup no passaran a la següent fase classificatòria. Passi el que passi Can Barraca passarà directament a la Fase Final. Depèn dels resultats el segon lloc està obert pels equips de Construccions Cañi, Taronges i Desibèlits AEPC.

En el grup A tot està per decidir, sobretot a la part baixa de la classificació. Pel que sembla, a menys de sorpresa majúscula, Los Primos remuntaran fins a la primera posició i podran classificar-se directament per la Fase Final (recordeu que van guanyar en el duel fratricida contra La Familia). El segon lloc està més disputat, tenen opcions els Casanova Team, la Familia i l'Esplai Sant Narcís. Belitaires encara no estan salvats matemàticament. Ningú vol les dues últimes posicions i aquest cap de setmana faran el possible per evitar-les els equips de els Nemberguan i els barcelonins, que aterraran aquest dissabte, Casus Bèlit de Sants i Belinqüencia. El Forn haurà d'esperar esdeveniments.

No us perdeu les cròniques dels nostres amics de Barcelona de TOT BÈLIT. El derbi de Can Fanga l'han volgut jugar en terres gironines (terreny neutral) degut a la "perillositat" de l'esdeveniment. No us perdeu aquest partit (dissabte a les 16h)

Els partits del cap de setmana són:
Dissabte,5 de maig:         
     Belitaires - Belinqüència        
     Casus Bèlit - Nemberguan
     Mitja Cana Val - Els Bons
     Casus Bèlit - Belinqüència       
     Construccions Cañi - Límit 7        
Diumenge, 6 de maig:
     Can Barraca - Mosquetes Mortes
     Desibèlits AEPC - Taronges   
     Casanova Team - Belinqüència    
     Casus Bèlit - La Familia
     Belinqüència - Esplai St. Narcís    
     Los Primos - Belinqüència
     Casus Bèlit - Esplai St. Narcís    

Cal recordar que encara s'han de disputar els següents partits per ajornaments:
     Límit 7 - Taronges
     Los Primos - Esplai St. Narcís
     Mitja Cana Val - Desibèlits AEPC
        
Recordeu que encara teniu el dissabte 12 de maig i diumenge 13 de maig per jugar partits de la fase de lliga. Els dies 19, 20, 26 i 27 de maig es disputarà la fase classificatòria (al millor de 3 partits) que jugarà:
2n grup A - 7è grup B
3r grup A - 6è grup B
4t grup A - 5è grup B
5è grup A - 4t grup B
6è grup A - 3r grup B
7è grup A - 2n grup B
Durant aquesta fase només es comptaran els resultats individuals de canes realitzades, recollides i matacanes en els 2 primers partits (no en un 3r partit en cas d'empat) i només s'ho anotaran els EQUIPS ELIMINATS. D'aquesta manera no es perjudica els dos equips classificats directament a la Fase Final i es beneficien els equips que quedin eliminats.
Més endavant us informarem àmpliament sobre la fase de classificació.

Que la força del bèlit us acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada