dimarts, 31 de maig del 2011

Preparats per la FASE FINAL!!!

A falta de disputar tota la fase final, aquests són els tres primers classificats com a...
MÀXIM CANADOR

1r- Bertu Marquès / 2n- Miquel Gil / 3r Jaume García

MÀXIM RECOLLIDOR

1r- Carlos Valeros / 2n- Ferran Bosch / 3r- Oriol Aymerich

MÀXIM MATACANES

1r- Bernat Bosch / 2n- Miquel Gil / 3r- Jaume García

Hola Companys i companyes!
La FASE FINAL ja és aquí. El cap de setmana passat es van disputar les dues eliminatòries que restaven amb el resultat següent:

7è FINALISTA: LOS PRIMOS
Les Nenes 185 - Los Primos 1.095
Les Nenes 135 - Los Primos 685

Com era d'esperar, Los Primos no van tenir gaires problemes per eliminar unes Nenes que, cal dir-ho, van perdre amb molta dignitat. En un dels partits van aconseguir puntuar totes les llançadores en el mateix torn, situació no gaire habitual en els partits, i amb més mèrit davant Los Primos que no solen donar cap facilitat.

8è FINALISTA: MINIBONS
Cupdecana 195 - Minibons 320
Cupdecana 40 - Minibons 655

Amb moltes baixes es van presentar uns Cupdecana que no van poder donar la sorpresa davant els actuals campions del món, els Minibons. Cal destacar els "acrobàtics" llençaments de l'Albert Valeros (Minibons) a l'estil "Ronaldinho".

Per tant els finalistes d'enguany són: Desibèlits, Can Barraca, Obélit, Taronges, Nemberguan, Mosquetes Mortes, Los Primos i Minibons.
Aquest divendres, 3 de juny, després de la Botifarrada Popular i abans del Pregó (Plaça Assumpció) es farà el sorteig dels emparellaments pels quarts de final de diumenge. Recordeu que diumenge 5 es jugaran els quarts de final, semifinals i la gran final durant tot el matí (de 9h a 14h aprox.). Els equips participants hauran de:

1- Estar alerta del sorteig de divendres. El resultat estarà exposat al Centre Cívic i també en aquest blog. També tindreu la informació dels horaris dels partits de quarts.
2- Els quart de final començaran a les 9h de diumenge (2 partits). Tot seguit es disputaran els altres quarts. A continuació es jugaran les dues semifinals simultànies i, per acabar, la GRAN FINAL.
3- Cal respectar els horaris marcats per l'organització. Intenteu ser molt puntuals. Caldria estar sempre uns 15 minuts abans de l'horari dels partits. Els equips que hagin de jugar a les 9h caldrà que es presentin a les 8.45h. al camp del bèlit.
4- Cal anar degudament uniformats.
5- Hi hauran àrbitres oficials que podran mostrar targetes grogues o vermelles segons la infracció en el decurs del joc.
6- L'Associació de Veïns del Barri de Sant Narcís facilitarà gratuitament aigües pels participants. Hi haurà també servei de bar.

Sort a tots els participants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada