dilluns, 23 de maig del 2011

JA TENIM A 6 FINALISTES!!


Aquest cap de setmana s’han disputat 6 eliminatòries amb uns partits molt emocionants que han resolt els primers 6 equips dels 8 que passen a la fase final del dia 5 de juny. Malauradament també 6 equips han acabat la seva participació en el Campionat del Món. Alguns d’aquests equips van vendre molt cara la seva eliminació i van forçar un tercer partit.

1r FINALISTA: DESIBÈLITS
Desibèlits 305 - Casanova Team 60
Desibèlits 740 - Casanova Team 200

Partit que es va resoldre per la via ràpida. Un contundent 305 canes a 60 van desmoralitzar uns Casanova Team que poc van poder fer després en el segon partit. Els Desibèlits ha estat un dels equips més regulars i forts del Campionat i no van tenir compassió amb un dels equips emblemàtics del torneig.

2n FINALISTA: CAN BARRACA
Can Barraca 875 - Límit7 185
Can Barraca 355 - Límit7 360
Can Barraca 50 - Límit7 10

Ja vam avisar que aquest partit podia ser una trampa pels Can Barraca que, a priori, no havien de tenir masses problemes per passar l’eliminatòria però els Límit7 van apretar de valent i van forçar un tercer partit, pactat a una ronda, que gairebé acaba amb sorpresa.

3r FINALISTA: OBÉLIT
Obélit 410 - Casus Bèlit 265
Obélit 510 - Casus Bèlit 340

L’equip de Barcelona ha demostrat al llarg del Campionat anar a més i el seu joc ha millorat molt respecte els primers partits. Malauradament els ha faltat més experiència i no han pogut superar una eliminatòria difícil contra uns intractables Obélit.

4t FINALISTA: TARONGES
Belitaires 435 - Taronges 620
Belitaires 395 - Taronges 690

Malgrat els resultats, aquests partits han estat molt oberts i disputats. Finalment s’han decantat a favor dels Taronges gràcies, sobretot, a un inspiradíssim Jaume García que suma 490 canes en els dos partits.

5è FINALISTA: NEMBERGUAN
Mitja Cana Val 560 - Nemberguan 675
Mitja Cana Val 305 - Nemberguan 625

Després d’un primer partit molt ajustat on els Mitja Cana Val podien haver donat la sorpresa, una jugada molt arriscada del capità dels Nemberguan, en Carlos Valeros, tira per terra les esperances d’un equip sarrianenc que ha demostrat tenir molt de potencial en la seva primera participació en el Campionat del Món de Bèlit.

6è FINALISTA: MOSQUETES MORTES
Els Bons 260 - Mosquetes Mortes 265
Els Bons 380 - Mosquetes Mortes 330
Els Bons 540 - Mosquetes Mortes 565

Una eliminatòria sense cap favorit clar però amb un tràgic final per l’equip d’Els Bons que queden sense poder accedir a una fase final per primera vegada. S’ha de dir que els tres partits jugats han estat molt intensos i emocionants. Molt poquetes canes han decidit que siguin les Mosquetes Mortes les que passin de ronda.

Aquest cap de setmana que vé s'han de disputar les eliminatòries: Los Primos - Les Nenes i Minibons - Cupdecana. D'aquí haurà de sortir els dos darrers finalistes. Divendres 3 de juny, durant la tarda, es farà el sorteig on s'emparellaran els equips per jugar els quarts de final. La fase final es realitzarà diumenge, 5 de juny, a partir de les 9h i es jugarà, a partit únic, quarts de final, semifinals i la gran final. Us anirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada