dimarts, 18 de maig del 2010

Aquest cap de setmana finalitza la fase de lligaAquest cap de setmana, que se suposa que farà un sol radiant, ha de finalitzar la fase de lligueta prèvia abans dels vuitens de final que es disputaran el cap de setmana següent. El grup B gairebé ja han disputat tots els partits a falta del: MINIBONS - OBÉLIT, partit interessant que enfrontaran uns joves debutants amb els actuals Campions del Món. En el grup A falten per disputar uns quants partits que són:

LA MIQUELA - LÍMIT 7
LA MIQUELA - MENJACAMINS
CUPDECANA - TARONGES
CUPDECANA - MENJACAMINS
LÍMIT 7 - TARONGES
IMBÈLITS - MENJACAMINS
TARONGES - MENJACAMINS

Cal dir que tant Menjacamins com Taronges encara no han fet els deures i han de disputar molts partits aquest cap de setmana si volen tenir opcions per passar a vuitens de final.
En quant a la classificació, tal i com està ara, podem dir que en el grup B no s'enten que els Nemberguan estiguin en 6a posició quan tenen a en Carles Valeros i l'Àngel Colomer a la llista dels màxims canadors i també recollidors del torneig. També dir que els equips de Bescanó estan molt forts i ocupen les primeres posicions. Els actuals subcampions del món, els Menjacamins, estan desapareguts. Els que segueixen com l'any passat són els Obèlit que no paren de fer canes. En Pep Ollé torna a recuperar el tó que el va fer un "monstre" del bèlit fa un parell d'anys. El jove Marc Cordonet, segurament degut als gens del seu pare, en Joan, en el seu debut aspira a ser una jove promesa en el món del bèlit. Cal destacar també el partit Minibons - Nemberguan, jugat aquest cap de setmana passat amb un resultat escandalós (840 - 690).
Doncs ja sabeu, aquest cap de setmana es decideixen els encreuaments pels vuitens de final que seran a partit únic i que anunciaran els vuit equips que disputaran la fase final el cap de setmana de la festa major del barri. Sort i bon sol a tots plegat!

3 comentaris:

 1. Hola soy Fernando de AUGIRONA (www.augirona.blogspot.com ) y corresponsal de Radio Mundos de Estados Unidos, concretamente del Estado de New Jersey, queremos hacer unas notas sobre el campeonato de Belit y sus caracteristicas, quisiera saber a que hora comienzan las actividades este Sábado para entrar en contacto con ustedes.
  Desde ya muchas gracias.

  ResponElimina
 2. Hola Fernando. Este sabado no creo que se jueguen partidos pero sí este domingo ya que finaliza la fase de liga. Pásate por el campo de bèlit por la mañana y verás el ambientazo.
  Un abrazo.

  ResponElimina
 3. Fernando, pásate también por la tarde(si puedes y te apetece) el domingo , que se disputaran varios partidos....

  ResponElimina