dilluns, 24 de maig del 2010

Ja han arribat els 8ens de FINAL !!!







Enhorabona Taronges i Can Barraca, campions dels grups A i B respectivament. Tots els equips ja han disputat la fase de lliga, menys Menjacamins que s'han excusat i s'han donat baixa en el transcurs d'aquesta fase degut a problemes de temps per disputar els partits. Aquesta circumstància ha provocat que sumin 2 punts els equips que encara havien de disputar un partit amb ells, motiu que no afecta a la classificació ja que els dos únics partits que havien disputat els havien pertut. Per poder jugar la fase de 8ens de final ha calgut incorporar un equip nou que estava a la reserva: Els Decibèlits. Aquest equip substitueix els Menjacamins en aquest campionat. Val a dir que s'ha parlat amb la majoria de capitans i especialment amb en Miquel Gil, capità de Can Barraca que són els que s'han d'emparellar amb aquest nou equip. Per tant els partits d'aquests 8ens de final són:

Taronges - Les Nenes
La Miquela - Nemberguan
CupdeCana - Mosquetes Mortes
Límit 7 - Els Bons
Imbèlits - Obèlit
Casanova Team - Minibons
Decibèlits - Can Barraca

Aquests partits s'han de disputar aquest cap de setmana. En cas de força major es poden jugar, com a dia límit, fins al migdia de dissabte 5 de juny. Aquest mateix dia, a la tarda, es farà un nou sorteig per emparellar els equips pels quarts de final. El resultat d'aquest sorteig es penjarà en aquest web i a la porta del Centre Cívic Sant Narcís. Recordeu que al dia següent, diumenge, a les 9 h, quedem tots al camp del bèlit per jugar els quarts de final, semifinals i la gran final, eliminatòries a partit únic.
Vigileu que aquests 8ens de final és una fase molt important ja que qui guanyi passa a la fase final i qui perdi queda eliminat. Ja sabeu que recuperarem el millor perdedor que ho decidirà qui més canes faci en aquesta fase.
Vinga, sort i ... visca el bèlit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada