diumenge, 25 d’abril del 2010

Les Nenes, apallissades però sense perdre l'optimisme
Aquest cap de setmana s'han disputat 6 partits, aprofitant el bon temps. S'han estrenat els actuals campions del món, els Obèlit amb una "ajustada" victòria davant Les Nenes (Les Nenes 200 - Obèlit 810). Nenes... o teniu mala sort o doneu massa peixet als rivals!. Un cas curiós és la victòria dels Minibons contra Els Bons (molts són fills contra pares!). Comentem que l'àrbitre del partit, en Martí Carreras, s'ha "ofuscat" i ha anotat més canes als Minibons de les que tocava. Cal dir que ha estat àrbitre per "accident" pero... serà que no s'ha llegit bé la normativa?. En tot cas aprofitem des d'aquí per dir a TOTS ELS ÀRBITRES que s'han d'aprendre bé les bases del joc ja que s'ha comentat que en més d'un partit, la normativa, per part d'algun àrbitre, no s'aplicat correctament. El comité organitzador està plantejant la possibilitat que de cares al campionat de l'any vinent, només puguin arbitrar gent amb llicència d'àrbitre, acreditació que s'haurà d'aconseguir per oposicions d' "ÀRBITRE FEDERAT DE BÈLIT". Ja us tindrem informats.
Cal destacar també el primer empat del campionat entre els Taronges i La Miquela (375-375). Segons han informat l'empat ha estat gràcies a una "badada" del capità de La Miquela, que ha suspès en mates i ha calculat malament per demanar les canes finals. Enfí, repartiment de punts.
Bé, només queden per estrenar-se l'equip dels Nemberguan i els Menjacamins. A què espereu?!

3 comentaris:

 1. Encara no havia vist la web! que bé!!

  Visca el bèlit i can Ressaca.. aiai Barraka!!

  ResponElimina
 2. visca les nenes son les N 1

  ResponElimina
 3. En Martí fa càlculs per no jugar amb els bons en els encreuaments finals. Està trucant a la gent oferint maletins!!! Aneu en compte que vés a saber què hi ha a dins!!!

  ResponElimina