diumenge, 18 d’octubre del 2020

1r Obert Cop de Bèlit


CRÒNIQUES DEL BÈLIT.

ESDEVENIMENT:  1er. OBERT COP DE BÈLIT.

DATA/HORARI:  04-octubre-2020/ 10,00-13,30 hores.

LLOC:  CAMP DE BÈLIT.

               Espai Jardins Ignasi Bosch i Reitg.

               Barri de Sant Narcís/Girona.

Després de molt temps sense “activitat belitaire”, arran de la coneguda pandèmia COVID-19 i les restriccions imposades en matèria de salut, es va convocar el 1er. OBERT COP DE BÈLIT.

Era una aposta una mica agosarada, havent de salvar els preceptius protocols per tal de fer efectiva l’activitat proposada i, val a dir, amb un format de participació individual tot representant a l’equip de procedència i una fórmula coneguda com a “bèlit d’or” ben reflectida reglamentàriament.

Amb moltes “ganes de bèlit” es varen rebre cinquanta-quatre inscripcions”. 

FANTÀSTIC!!!

Es va procedir a un sorteig, en aquest cas no va poder ser públic- per raons òbvies-  però sí gravat amb total fidelitat i certesa que determinava els grups de llançament en fase eliminatòria.

Havent obtingut el vist-i-plau per part del responsable del Procicat/Ajuntament de Girona, es va iniciar la fase eliminatòria en grups de sis -6- “llançadors/es”. Van acabar classificant-se per a la fase final, en FRANCISCO “PACO” SEGURA/CAÑI-ARME, ADRIÀ MARCOS/MOSQUETES MORTES, JAUME GARCÍA/TARONGES i MIQUEL GIL VILÀ, ABEL PICAZO i RAFA COST representants de CAN BARRACA.

En una fase final molt disputada, decidida en el darrer “llançament”, el resultat va ser el següent,


NOTA: - Fórmula emprada en “bèlit d’or”. Millor dels tres -3- “llançaments” escollit pel “llançador/ra” i posterior amidament en metres mitjançant cinta. En els “llançaments” no existeix defensa. 

S’agraeix expressament l’atenció i col.laboració de l’Ajuntament de Girona, en especial dels senyors Josep Pujades/Cap de Protecció Civil i Jaume Cruset/logística i material, l’Associació de Veïns de Barri de Sant Narcís i Centre Cívic/Bar Centre Cívic.

MOLTES GRÀCIES!!!

Felicitats a tots/es els/les “belitaires” que feu possible que any rere any ens podem seguir trobant-nos i gaudir d’aquest fantàstic JOC DEL BÈLIT, GRÀCIES A TOTHOM!!! 

L’any vinent, MOLT MÉS BÈLIT, SEGUR!!!

Així sia...!!!


                                                                                                         El cronista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada