dilluns, 11 de març del 2019

Després del sorteig, tot a punt per l'inici de la 15a edició del Campionat del Món de BèlitDivendres 8 de març es va celebrar la reunió de capitans dels equips participants a la 15a edició del Campionat del Món de Bèlit. Finalment han estat 14 equips inscrits. Després de comentar algunes novetats i discutir sobre diversos aspectes belitàires, es va procedir al tradicional sorteig de la fase de lliga. El resultat va ser el següent:


Tot apunta a que tindrem un "potent" grup A amb molts dels equips favorits a la victòria final, entre ells les Mosquetes Mortes, actuals campions del món. El grup B està integrat per molts equips de nivell similar i d'alguns que debuten en aquesta convocatòria com Mistos. Cal dir que aquests equips nous estan integrats per diversos jugadors i jugadores que ja havien disputat el Campionat del Món en altres equips. Tot fa pensar que aquest grup B estarà molt igualat; a veure què passa.
Diumenge 24 de març comença el bèlit a Sant Narcís. Desitjem a tots els participants molta sort i, sobretot, que gaudexin practicant aquest meravellós joc tradicional.
Visca el bèlit i visca Sant Narcís!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada