diumenge, 10 de maig del 2015

Els equips participants comencen a definir la classificació

REF.: CRÒNICA26.DOC 
CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 11è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
                                   FASE LLIGA.
DATES: QUARTA JORNADA. 02-03/05/2015.                              
LLOC:   JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
                BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.


S’encetava la quarta jornada en sessió de dissabte/tarda amb un sol partit previst. Tanmateix, la gent del bèlit va aprofitar el buit d’horari i espai disponible per recuperar partits ajornats i/o avançar-ne mitjançant acords entre el capitans.
Els partits disputats van ser els següents,
 
MOSQUETES MORTES 570/CANALLONGS 280
Les MOSQUETES MORTES no van tenir cap problema per imposar-se de manera clara als CANALLONGS superant-los en els dos torns, tant en defensa com en atac. Com a nota destacable, el fet que tots els llançadors de MOSQUETES MORTES van aconseguir anotar. YOHANNES CARRERAS, “sortida de camp”-. CANALLONGS, cap acció defensiva...així molt difícil!!!

ELS HI DEIEN BONS 390/CANALLONGS 230
Els CANALLONGS encara no s’havien recuperat del partit anterior i tornaven a ensopegar en front els ELS HI DEIEN BONS. Aquests darrers, d’aquesta manera, assolien la primera victòria en la present edició del Campionat del Món.

MOSQUETES MORTES 910/CASANOVA TEAM 460
El primer torn deixava el partit gairebé enllestit, MOSQUETES MORTES 565 “canes” / CASANOVA TEAM 130 “canes”. El segon torn va ser més igualat...tanmateix, la diferència ja era irrecuperable.
En YOHANNES CARRERASMOSQUETES MORTES-, ens va regalar una nova “sortida de camp”.

MOSQUETES MORTES 5/ELS HI DEIEN BONS 0
Previ acord entre els capitans i atenent a la reglamentació vigent, arran la “no presentació” dels ELS HI DEIEN BONS es va donar com a guanyador a les MOSQUETES MORTES.
És ben clar que aquestes situacions de “no presentació” desllueixen i desvirtuen el normal desenvolupament del joc i la competició.

D’aquesta manera finalitzava la quarta jornada en sessió de dissabte.
El calendari previst pel diumenge, ocupava totes les franges horàries i espais disponibles.
Sessió matí,

CAN BARRACA 860/BELITAIRES 220
Les molt bones acciones atacants dels CAN BARRACA 9/12, incloent dues “sortida de camp” -ALBERT “BERTU” MARQUÈS i MIQUEL GIL-, afegides a un excel.lent treball defensiu amb un nom propi -MIQUEL GIL- una (1) “recollida” i quatre (4) “matacanes” són arguments suficients perquè els BELITÀIRES solament i fossin de “cos present”...

CASANOVA TEAM 525/CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 480
Cedir vuit -8- eliminacions és sinònim de no acabar bé. Això és el que li va passar al CI.EL FORN. Els CASANOVA TEAM sense grans anotacions, però més constants, es varen acabar imposant.

CASANOVA TEAM 555/BELITAIRES 400
Els CASANOVA TEAM, tot i perdre el primer torn, en el segon van poder recuperar-se i acabar guanyant el partit. Els BELITAIRES, enguany, encara no han conegut la victòria.

HG2 545/CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 395
Domini clar dels HG2 en el primer torn. El CI.EL FORN s’emporta el segon sense poder eixugar la diferència. Un torn per a cada equip...la victòria solament en reconeix un!!!

CAN BARRACA 800/CASANOVA TEAM 315
Els CASANOVA TEAM van topar amb la recepta màgica dels CAN BARRACA, “bon atac i millor defensa”...el resultat ho diu tot!!!

OBÈLIT 335/TARONGES 315
S’esperava molt més d’aquest enfrontament. El mal partit en atac dels TARONGES, molt per sota dels seus números habituals, va ser aprofitat pels OBÈLIT...



En la sessió diumenge/tarda,

DESIBÈLITS AEPC 500/MOSQUETES MORTES 450
Nefast primer torn d’atac de les MOSQUETS MORTES -45 “canes”-. Es recuperen en el segon -405 “canes”. DESIBÈLITS AEPC., més regulars aconsegueixen la victòria.

CAN BARRACA 630/CANALLONGS 370
La “piconadora” CAN BARRACA segueix fent “estralls”. En aquesta ocasió, l’encert atacant 9/12 va ser suficient. Esmentar una nova “sortida de camp”, va ser el torn de l’ABEL PICAZO -CAN BARRACA-. Els CANALLONGS ho van veure i viure de ben a prop.

La jugada de la jornada,

...llançament a càrrec d’en RAFEL COST -CAN BARRACA-, el bèlit queda penjat en un arbre. Els defensors dels CANALLONGS tot sacsejant l’arbre fan caure el bèlit i...la LAIA CODINA tranquil.lament el recull davant la mirada incrèdula i astorada de l’atacant “barraquenc”.

DESIBÈLITS AEPC 495/CANALLONGS 250
No era el dia dels CANALLONGS, això passa...Els DESIBÈLITS AEPC. en van tenir prou amb quatre -4- llançaments superiors a les 100 “canes” per deixar resolt el partit.

HG2 910/OBÈLIT 270
Els HG2 després d’un començament de campionat força fluix s’han anat assentant i aconseguint resultats com els que ja ens tenien acostumats. Molt bé en atac, 12/12 accions, tots van aconseguir anotar. Els OBÈLIT, en el present campionat, duen una trajectòria una mica erràtica...”una de cal, una de sorra”.

ELS HI DEIEN BONS 5/CAÑI ARME 
Un altre episodi de “no presentació”.

Sincerament, esperem que sigui el darrer!!!

Aquí  i així va acabar aquesta quarta jornada de l’11è.CAMPIONAT DEL MÓN DEL BÈLIT.
Ja hem superat mitja fase de lliga...ens queden tres jornades apassionants.
Encara ens queda MOLT DE BÈLIT i  MOLT A DECIDIR!!!.


                                                                                                                                          “El cronista”.

1 comentari:

  1. Quan es penjeran els resultats de m.canador m.recollidor i m.matacanes?

    ResponElimina