dissabte, 2 de maig del 2015

Així estan les coses a mitja lliga!

REF.: CRÒNICA25.DOC
CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 11è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.

                                   FASE LLIGA.

DATES: TERCERA JORNADA. 25-26/04/2015.                                 

LLOC:   JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.

                BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.


Desibèlits AEPC
Belitàires
Obélit
Tal com es demanava en la crònica anterior, la previsió meteorològica ens era favorable i podríem gaudir d’una molt bona tercera jornada i uns espectaculars moments de bèlit.

La jornada s’iniciava el dissabte, en sessió de matí i tarda, amb els següents partits;

CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 580/MOSQUETES MORTES 570

El resultat ho diu tot...igualadíssim partit!!!

Acabava el primer torn amb un ben ajustat 285 a 275 “canes” favorables al CI.EL FORN. Quedava, doncs, tot per resoldre en el segon torn. Comencen llançant els MOSQUETES MORTES i anoten 5 dels 6 “llançadors”, especial atenció al “llançament fora de camp” -200 “canes”- d’en YOHANES CARRERAS. Els MOSQUETES MORTES acaben sumant en aquest torn 295 “canes”. Pels del CI.EL FORN aconsegueixen anotar 4 dels 6 “llançadors”, però amb accions més regulars també anoten 295 “canes” i mantenen les 10 “canes” d’avantatge assolides en el primer torn.

La clau del resultat final...les 120 “canes extres” perdudes per les MOSQUETES MORTES o guanyades pel CI.EL FORN...segons com es miri!!!


TARONGES 650/CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 585

Els TARONGES no es volien deixar sorprendre per un molt animat CI.EL FORN i en el primer torn ja prenien avantatge de 105 “canes”. El segon torn va ser favorable al CI.EL FORN retallant 40 “canes” que finalment van ser insuficients per capgirar el marcador al seu favor.


HG2 630/MOSQUETES MORTES 450

Els MOSQUETES MORTES encara no havien tingut temps d’estudiar i aprendre’s la lliçó del partit anterior. Van ensopegar amb la mateixa assignatura...l’amidament.

Van cedir 160 “canes extres” que finalment significarien la victòria pels HG2.

HG2 720/ELS HI DEIEN BONS 255

S’estrenaven en l’actual Campionat del Món els ELS HI DEIEN BONS –tercera entrega dels mítics ELS BONS, després de passar pels ELS BONS REVOLUTION-.

En aquest partit van deixar palès el nom actual i van ser literalment aclaparats per uns encertats HG2.


CANALLONGS 380/OBÈLIT 335

Teníem ganes de conèixer als nouvinguts al Campionat del Món, els CANALLONGS.

La seva presentació no podia ser més reexida...primer partit i primera victòria davant el potent OBÈLIT.

Els CANALLONGS es varen mostrar com un equip compacte, transversal i molt jove...una barreja de noies i dones, nois i homes.

Senzillament fantàstic, des d’aquí us felicitem i us donem les gràcies per participar en aquest Campionat del Món.


OBÈLIT 595/ELS HI DEIEN BONS 210

Els OBÈLIT tornen a la seva millor versió i s’imposen clarament als ELS HI DEIEN BONS.

HG2 225/CANALLONGS 130

Partit amb una anotació molt baixa fruit dels encerts defensius d’ambdós equips. Set -7- accions defensives per part dels HG2 i sis -6- per part dels CANALLONGS amb un realment fantàstic i genial JOEL BARRIS. Ell “solet”, tres -3- “recollides” i dos -2- “matacanes”.

Com acció curiosa, destacar la trencada de cinta de la cana, sortosament sense conseqüències, en un llançament de l’ARNAU SEGURAHG2-.  


Aquí s’acabava la tercera jornada en sessió de dissabte.
I aquí arrencava en sessió de diumenge.


CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 640/CAÑI ARME 560

És ben clar que aquest any el CI.EL FORN ha vingut amb les “piles” carregades. En un partit molt igualat van aconseguir la victòria davant uns CAÑI ARME força entonats en atac però totalment negats en defensa.

En aquest part també van ser determinants les 85 “canes extres” cedides pels CAÑI ARME...només cal fer números!!!CANADENCS 220/CANALLONGS 170

Primer partit dels CANADENCS en aquest Campionat.

Resultat d’anotació baixa però d’alt rendiment defensiu.

Un torn per a cada equip, el primer pels CANALLONGS i el segon pels CANADENCS que aconsegueixen donar-li la volta al marcador i acabar imposant-se.


CAÑI ARME 570/CANADENCS 500

Partit molt emocionant que no es va decidir fins el darrer llançament.

Era el torn d’en XAVIER BLANCH -capità dels CANADENCS-, estava a 20 “canes” per empatar el partit...fa el llançament i després de “bèlit-3” opta per demanar 25 “canes” per guanyar el partit. En JUAN ANGEL GONZALEZ, capità de l’equip contrari demana “amidament”...no hi són i s’apunta 50 “canes extres” i la victòria pels CAÑI ARME.


CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 980/CANALLONGS 695

El resultat ho diu tot...bèlit d’atac.

Primer torn CANALLONGS 480 “canes” -incloses 150 “canes extres”, CI.EL FORN 315 “canes”.

Un segon torn d’atac magistral del CI.EL FORN -665 “canes” incloent-hi “sortida de camp” d’en JORDI BARRIS  va capgirar el marcador. En seu segon torn d’atac, tot i anotar 5 dels 6 llançadors, els CANALLONGS no van poder evitar la derrota.


CANADENCS 600/CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 450

Partit sense massa història i gairebé resolt en el primer torn gràcies a una genialitat de l’ALBERT TEIXIDÓ -CANADENCS- en anotar una “sortida de camp” -200 “canes” i deixar al seu equip més que doblant l’anotació de l’equip contrari. El CI.EL FORN es va imposar en el segon torn, en aquest cas sense poder superar l’anotació dels CANADENCS.


CANALLONGS 895/CAÑI ARME 700

Partit amb un nom propi, en PABLO PRADO -CANALLONGS-, ...estratosfèric...genial...fantàstic...hi podeu posar els adjectius superlatius que volgueu!!!
En el primer torn, “sortida de camp amb retorn”, anotant 240 “canes”.
En el segon torn, “sortida de camp”, anotant 200 “canes”.
Total anotació, 440 “canes” en un sol partit. Això encara no s’havia vist mai!!!
Curiosament, aquest partit també es va decidir per les “canes extres”...CAÑI ARME va fer 700 “canes”, CANALLONGS va arribar a les 525 “canes”. Així que les 370 “canes extres” cedides per CAÑI ARME va determinar que CANALLONGS fossin els guanyadors.MOSQUETES MORTES 835/CAÑI ARME 775

Unes MOSQUETES MORTES pletòriques amb dues jugades de “sortida de camp” -MIQUEL GIL PORTELLA i ADRIÀ MARCOS- van sotmetre a uns sorpresos CAÑI ARME que ja venien una mica “mosques” pels resultats del matí.

CAN BARRACA 780/MOSQUETES MORTES 490

La coneguda consistència defensiva dels CAN BARRACA els va conduir a la victòria enfront les MOSQUETES MORTES.

Tots dos torns, ja sigui en defensa com en atac va tenir el mateix titular, CAN BARRACA.Així va acabar aquesta tercera jornada de l’11è.CAMPIONAT DEL MÓN DEL BÈLIT.

Quinze -15- partits, MOLT DE BÈLIT!!!.

I el proper cap de setmana...MÉS BÈLIT!!!

                                                                                                                                          “El cronista”.

1 comentari: