divendres, 22 de maig del 2015

El nostre cronista oficial ens fa cinc cèntims...



CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 11è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
                                   FASE LLIGA.
DATES: CINQUENA JORNADA. 09-10/05/2015.
LLOC:   JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
                BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

Els partits previstos en aquesta jornada de dissabte/sessió matí, arran del “reajustament” del calendari ja sigui per acords entre capitans –amb el vist-i-plau del CADB- i/o calendari corrent van ser els següents;

CAN BARRACA 750/CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 340
Els “vermells”, CAN BARRACA, es va imposar de forma fàcil en ser superiors en els dos torns tant en defensa con en atac. En cap moment el CI.EL FORN va tenir possibilitat de plantar cara.

CAN BARRACA 780/DESIBÈLITS AEPC. 515
Els fins ara imbatuts DESIBÈLITS AEPC. van caure davant un molt ben posat i efectiu CAN BARRACA. L’acta del partit ho va reflectir de manera inequívoca, CAN BARRACA 11/12 llançaments efectius i set -7- accions defensives. DESIBÈLITS AEPC. 5/12 llançaments efectius i una -1- acció defensiva. Més clar...!!!

CAN BARRACA 675/ELS HI DEIEN BONS 205
Des del començament els ELS HI DEIEN BONS deixaven molt clar el seu excel.lent “fair play”en presentar-se al partit amb només quatre -4- jugadors. Així les coses, CAN BARRACA ho tenia tot més senzill per a completar una jornada ben brillant. Tres -3- partits jugats, tres -3- partits guanyats.
D’aquest partit en cal treure una reflexió, gràcies a ELS HI DEIEN BONS per aportar l’esperit i filosofia d’aquesta competició. Quan van “mal dades”, jugar amb quatre -4- no és la millor situació desitjable però...GRÀCIES per entendre així de bé les regles del joc!!!

Amb aquest partit finalitzava la jornada del dissabte...sense cap mena de dubte, CAN BARRACA n’havia estat, per cert molt ben guanyat, el gran triomfador.

El diumenge, solament hi havia sessió de matí però amb camps i horaris ben complerts, semblava talment un triangular, TARONGES/BELITÀIRES/CANADENCS... vegem-ho!!!

TARONGES 830/BELITÀIRES 360
Molt bon partit dels TARONGES, 11/12 accions d’atac i sis -6- accions defensives. Els BELITÀIRES no varen poder-hi donar resposta.

CANADENCS 635/ELS HI DEIEN BONS 435
Els ELS HI DEIEN BONS tornaven a presentar-se a jugar molt minvats d’efectius i els CANADENCS no van deixar passar l’oportunitat d’endur-se un partit que en principi es podia qualificar de complicat...això si, per ambdós contendents!!!

TARONGES 885/CANADENCS 480
El primer torn va ser força igualat, 420/320 “canes” favorables als TARONGES amb “sortida de camp” inclosa de l’ARNAU GARCIA. El segon torn va estar dominat clarament pels TARONGES fent valer la seva potència atacant -5/6 llançaments efectius- i eliminant a tres -3- llançadors dels CANADENCS.

ELS HI DEIEN BONS 525/BELITÀIRES 480
Els ELS HI DEIEN BONS volien sumar després de les darreres ensopegades...BELITÀIRES volien sumar la seva primera victòria...En el primer torn, BELITÀIRES aconseguien prendre avantatge i somiar...en el segon torn els ELS HI DEIEN BONS els van tornar a la vida real tot capgirant el marcador i imposant-se amb un resultat final molt ajustat.

CANADENCS 510/BELITÀIRES 165
Els BELITÀIRES encara no havien paït la derrota del partit anterior i, en el seu primer torn d’atac no aconseguien anotar  cap “cana” tot patint cinc -5- eliminacions i una -1- acció no reexida. Els
CANADENCS, tot i perdre el segon torn, assolien una molt treballada victòria final. No és gens senzill eliminar a 8 -vuit- dels 12 -dotze- llançadors contraris.

TARONGES 940/ELS HI DEIEN BONS 250
Triomf clar dels TARONGES, fregant les 1000 “canes”...els ELS HI DEIN ELS BONS...astorats davant l’encert contrari. A destacar, dues -2- “sortides de camp”, ARNAU GARCIA i JAUME GARCIA -TARONGES-... fill i pare...la “successió” està servida!!!

Com es deia al començament d’aquesta sessió de diumenge, si s’hagués tractat d’un triangular n’haurien sortit guanyadors els TARONGES...però no, això és el Campionat del Món...tretze -13- contra tretze -13-!!!

Acabada aquesta cinquena jornada, solament en queden dues i afegint-hi els partits ajornats per pluja i els ajornats de forma reglamentària...ens queden vint-i-quatre -24- partits...tot un món...un món d’aquest 11è.CAMPIONAT DEL MÓN.

Així doncs, molt encara a jugar...molt a definir per a conèixer els vuit -8- equips que es classificaran per a la fase final. La propera jornada ens donarà més pistes per a treure-li l’entrellat, SEGUR!!!

Sort a tots...que la cana, el bèlit i “altres...” us acompanyin.

AIXÒ ÉS BÈLIT, BÈLIT DEL BO!!!

                                                                                                        “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada