divendres, 22 de maig del 2015

Darrera crònica abans del cap de setmana decisiu: jornada de rècords



CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 11è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
                                   FASE LLIGA.
DATES: SISENA JORNADA. 16-17/05/2015.                              
LLOC:   JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
                BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

La meditació dels Els hi deien Bons. De cara, Joan Cordonet, d'esquena, Pere Claparols.
Aquesta jornada, penúltima del calendari oficial, ja era de plena definició perquè tothom s’anés situant i ensenyant les veritables credencials i possibilitats d’accedir a la fase final.
  
La jornada de dissabte, era ben lleugera, un sol partit;

CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 695/ELS HI DEIEN BONS 515
El CI.EL FORN després d’un primer torn molt igualat, 370/300 “canes”, aconseguí imposar-se definitivament en el segon a ELS HI DEIEN BONS. Destacar la “sortida de camp amb retorn” d’en XEVI RABASEDA -CI.EL FORN-, en “el retorn” no va sumar...però dues-centes -200- “canes” al calaix.

En canvi, la jornada de diumenge ben plena, sessió de matí i sessió de tarda, vegem-ho;

CANADENCS 615/CASANOVA TEAM 390
Els CANADENCS segueixen amb pas ferm la seva bona actuació en aquesta edició del Campionat del Món. Els CASANOVA TEAM, amb només cinc -5- jugadors poc hi van poder fer en rebre 11/12 accions d’atac i no poder eliminar cap llançador contrari.

HG2 385/DESIBÈLITS AEPC. 340
DESIBÈLITS AEPC. es van presentar amb cinc -5- jugadors i aconseguien guanyar el primer torn, 220/115 “canes”. Tanmateix els HG2 es van refer en el segon torn tot capgirant el marcador i embutxacar-se una ajustada victòria.

CASANOVA TEAM 740/DESIBÈLITS AEPC. 290
CASANOVA TEAM s’aferra, encara, a la possibilitat de classificació per a la fase final. Sabien que s’hi jugaven molt i varen fer un molt bon partit. DESIBÈLITS AEPC., ens oferien la seva pitjor versió...el resultat final ben explícit.

HG2 640/CANADENCS 635
Inversemblant partit...!!!
Primer torn 590/300 “canes” favorables als CANADENCS. En el segon i en acció de defensa, els HG2 aconsegueixen eliminar de forma consecutiva els cinc -5- primers “llançadors” dels CANADENCS. Així les coses, els HG2 tenien la complicada tasca de remuntar 335 “canes”. Doncs sí, va ser necessari arribar al sisè “llançador”...el capità JUAN ANGEL GONZALEZ -HG2- amb un complicat però alhora senzill “llançament” reeixit de 15 “canes” s’enduia un triomf en el qual solament hi podien creure ells.

HG2 450/CASANOVA TEAM 385
Una altra remuntada dels HG2...aquesta vegada amb la col.laboració de l’equip contrari.
CASANOVA TEAM entrava amb avantatge en el segon torn, 285/135 “canes”. Tanmateix, van dilapidar les seves opcions en “autoeliminar-se” -accions d’atac no completades- tres -3- “llançadors”, patir dues -2- eliminacions per encert del contrari i anotar un sol “llançador”...massa crèdit pels HG2.

DESIBÈLITS AEPC. 500/CANADENCS 405
Els DESIBÈLITS AEPC. venien ben escalfats per les dues ensopegades dels partits anteriors i volien posar fre a tanta disbauxa. Els CANADENCS, s’avançaven de forma clara en el primer torn -305/50 “canes”-. Tanmateix, en el segon torn, els CANADENCS s’encallaven en el joc
d’atac...mentre els DESIBÈLITS AEPC. molt encertats -5/6- accions d’atac completades ho aprofitaven per a donar-li la volta al marcador i guanyar el partit.

Són els Taronges, després d'anotar 1.120 canes.
 TARONGES 825/CANALLONGS 405
CANALLONGS, tot i una molt bona “sortida de camp” a càrrec d’en MÀXYM VIDAL varen topar amb uns molt efectius TARONGES.
L’EMILI BARDERA els hi tornà la “sortida de camp” i en JAUME GARCIA ho acabà de rematar amb una “sortida de camp i retorn”...aconseguint anotar 250 “canes”. Anoteu-ho bé, NOU RÈCORD D’ANOTACIÓ INDIVIDUAL EN UNA JUGADA EN EL PRESENT CAMPIONAT DEL MÓN...ENCARA HI HA TEMPS PER A BATRE’L!!!

TARONGES 1.120/MOSQUETES MORTES 415
Els TARONGES es volien fer seguir notant...i ho van ben assolir, vegeu el detall,
-10/12 accions d’atac completades,
-dues -2- “sortides de camp”   , EMILI BARDERA i JAUME GARCIA,
-360 “canes” en un sol partit, dos torns,...en  JAUME GARCIA. NOU RÈCORD D’ANOTACIÓ INDIVIDUAL EN UN PARTIT EN EL PRESENT CAMPIONAT DEL MÓN...JA S’HA ESCRIT ABANS...ENCARA HI HA TEMPS PER A BATRE’L!!!
-màxima anotació conjunta en aquesta edició del Campionat del Món d’un equip en un partit...1.120
 “canes”...TARONGES.
MOSQUETES MORTES, res a dir, acceptant-ho i aplaudint al contrari...això és bèlit...gràcies MOSQUETES MORTES pel vostre saber fer i “fair play!!!

BELITÀIRES 725/CANALLONGS 320
BELITÀIRES va dominar des del començament fins al final. Molt bon joc d’atac, 9/12 accions completades i afegien sis -6- eliminacions a l’equip contrari. CANALLONGS, tot i el detall tècnic d’en MÀXYM VIDAL -“sortida de camp”- mai no va poder plantar cara als BELITÀIRES. Aquests darrers aconseguien anotar la seva primera victòria...ja els hi tocava!!!.

DESIBÈLITS AEPC. 790/TARONGES 585
Potser, algú podria pensar que els TARONGES ja anaven “ben tips” i ho estaven “païnt”. Res d’això, DESIBÈLITS AEPC. amb 11/12 accions d’atac varen “belitejar” en els dos torns. Tot i tot, en JAUME GARCIA -TARONGES- ho va tenir a la mà en el darrer “llançament”...va arriscar...calia...però, aquesta vegada...va sortir creu...recollida i eliminat...
DESIBÈLITS AEPC. guanya el partit!!!

I bé, després de tot això, ja solament queda una jornada del calendari oficial de la fase de lliga més els partits ajornats per qüestions de climatologia i/o acords entre capitans.
Senzillament, queden 13 -tretze- partits...
Atenent als resultats que s’han donat fins ara, ja hi ha equips classificats per a la fase final...d’altres eliminats...però encara hi ha molt a jugar...

La pau del camp de bèlit. (Fotos: Quim Busquets)
VEUREM COM ACABA TOT PLEGAT...
HO SABREM BEN AVIAT...HO TENIM BEN A PROP...
EN LA PROPERA “ENTREGA” HO EXPLICAREM TOT I BEN EXPLICAT...ELS NÚMEROS ENS HO DIRAN!!!

SORT I BON BÈLIT PER A TOTS!!!

Així sia.
                                                                                  “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada