dilluns, 5 de maig del 2014

Jornada d'ajornaments



CRÒNIQUES DEL BÈLIT.

ESDEVENIMENT: 10è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
FASE CLASSIFICACIÓ.
DATES: 03/05/2014 i 04/05/2014. (SISENA JORNADA).
                                 
LLOC:   JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA. 
SISENA JORNADA.
  
En no haver-hi partits previstos el dissabte, tota la sisena jornada es va desenvolupar el diumenge.
La sessió de matí s´iniciava amb el partit ESPAI AMPLE vs DESIBÈLITS, tanmateix per acord dels capitans a darrera hora és va ajornar.
Tampoc el CASANOVA TEAM vs OBÈLIT es va disputar, però en aquest cas, també per acord dels capitans, es va donar per guanyador a l´equip dels OBÈLIT en no presentar-se els CASANOVA TEAM. Així el resultat, seguint la reglamentació vigen, va ser OBÈLIT 5 “canes” CASANOVA TEAM 0 “canes”.
L'Àngel Colomer (Obélit) fent un llançament. (Foto: Juanjo Valeros).
¡Arribava el torn dels DESIBÈLITS AEPC vs OBÈLIT. Va resultar un partit molt renyit amb un primer torn on el marcador registrava una molt lleugera diferència de 20 “canes”, DESIBÈLITS AEPC 290 “canes” OBÈLIT 270 “canes”. En el segon torn, els DESIBÈLITS AEPC van anotar 190 “canes” però els OBÈLIT van estar més encertats sumant 235 “canes”. El resultat final, OBÈLIT 505 “canes DESIBÈLITS AEPC 430 “canes”.


El Forn i Mosquetes Mortes en accions de defensa i atac. (Fotos: Juanjo Valeros).
EL FORN vs MOSQUETES MORTES. Els primers volien retrobar-se amb les sensacions del seu molt bon rendiment de la primera jornada, els segons confirmar de manera definitiva la seva condició d´equip revelació d´enguany.
En el primer torn, EL FORN “punxava” en atac i anotava unes “raquítiques” 50 “canes” ... tampoc la defensa no “rutllava” i no aconseguien cap acció defensiva. Els MOSQUETES MORTES triplicaven l´anotació amb escreiex tot anotant-se 160 “canes” i dues accions defensives.
En el segon torn, EL FORN s´aplicava més atac afegint 185 “canes” posant-se de forma momentània per davant en el marcador amb una diferència de 75 “canes”. Els MOSQUETES MORTES disposaven de sis llançaments ... EL FORN apretava en defensa aconseguint eliminar el primer llançador. El segon llançador anotava 25 “canes” eixugant una mica la diferència, el tercer i quart llançador dels MOSQUETES MORTES no podien fer efectives les seves accions d´atac i no reduïen la diferència. El cinquè llançador solament podia sumar 25 “canes” ... tot quedava en mans del darrer llançador, el capità, en MIQUEL GIL PORTELLA.

Una ferida de "guerra". (Foto: Juanjo Valeros).
 La missió no era gens fàcil ni senzilla, havia d´aconseguir 50 “canes” per empatar o més per guanyar.
Ja llançant per anotar, bèlit-1 errat ... tampoc no aconseguia llançar en el bèlit-2 ... en el darrer intent, bèlit-3 sí contacta bèlit i cana amb un molt bon llançament i demanant 60 “canes” concedides pel capità d´EL FORN.
Un final ben “hitchcock”, amb resultat final MOSQUETES MORTES 270 “canes” EL FORN 235 “canes”.
Aquesta darrera jugada va ser ben especial, però per especial la que es va donar en el primer torn ...

“Llança per anotar en BERNAT FONS –EL FORN- ... vola el bèlit ... rebota al terra ... en MIQUEL GIL PORTELLA –MOSQUETES MORTES- el toca amb una mà  ... sense que toqui al terra amb l´altra mà ... això mateix fins a cinc o sis vegades ...  finalment, amb una forta puntada de peu envia el bèlit més enllà de  la ratlla de llançament tot deixant a un “bocabadat” BERNAT FONS sense anotació”.
Sense comentaris. (Foto: Juanjo Valeros).
 Ho heu entès ben bé ? ... des d´aleshores li diuen MIQUEL “MALABAR” GIL PORTELLA !!!.
Era el seu dia, tot i estar lesionat d´un turmell, també el dia de les MOSQUETES MORTES que d´aquesta forma es confirmen con equip revelació i certifiquen la seva classificació per la següent fase.

ESPAI AMPLE vs CASANOVA TEAM, ajornat per acord dels capitans.

Automotivació dels Cana-Dencs. (Foto: Juanjo Valeros).
En Manel Merino, capità dels Desibèlits AEPC, concentrat esperant el bèlit. (Foto: Juanjo Valeros).
El darrer partit de la sessió del matí enfrontava CANA-DENCS vs DESIBÈLITS AEPC.
Els irregulars DESIBÈLITS AEPC –una de freda i una de calenta- , en aquest cas va ser la calenta es van imposar amb molta facilitat als CANA-DENCS superant-los en ambdós torns tant en atac com en defensa. El resultat final, DESIBÈLITS AEPC 635 “canes” CANA-DENCS “230 “canes”.
Amb aquest resultat, cap dels dos equips ha aconseguit de forma matemàtica la classificació per a la fase eliminatòria.
El darrer partit previst per aquest diumenge era en sessió de tarda i enfrontava HG2 vs EL FORN, va quedar ajornat per acord dels capitans.
Una bona jornada de bèlit però molt marcada pels molts “AJORNAMENTS”, sovint no
justificats i/o acordats amb un termini de temps gens adient. Esperen que el CADB (Comité Arbitral Disciplinari del Bèlit) en prengui bona nota i pugui trobar una fórmula adequada per a regular millor aquest aspecte.
El proper cap de setmana s´acaba la fase de lliga amb una jornada plena ... plena de partits ... un total de deu  –set del grup A i tres del grup B-. Desitgem que es puguin celebrar tots i poder confeccionar els encreuaments per a la següent fase.
En cas de quedar algun partit per disputar, el CABD en determinarà el resultat.

SORT I FORÇA BELITAIRES !.

Així sia. 
                                                                                “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada