dijous, 24 d’abril del 2014

El CADB dicta sentència!


El Comitè Arbitral Disciplinari de Bèlit ja ha dictaminat. Després d'uns intensos dies d'investigació i després d'analitzar múltiples versions, materials i proves d'ADN, aquest ha estat el veredicte final:

1- L'equip Belitaires, amb el seu capità Martín Merino al capdavant, queda sancionat amb targeta groga per la NO PRESENTACIÓ en el partit que havien de jugar amb l'equip de Mosquetes Mortes. Aquesta falta lleu afecta a tots els jugadors de l'equip.
2- El Sr. Esteve Vilarrubias, artesà fuster, queda absolt ja que ha quedat demostrat que no ha tingut res a veure amb les irregularitats en el disseny del bèlit oficial.
3- El Sr. Quim Busquets, cronista oficial del Campionat del Món de Bèlit, queda absolt degut a que ha pogut publicar recentment les cròniques oportunes. En tot cas el CADB adverteix al Sr. Busquets que en cas de "recaiguda" pot ser víctima d'una sanció disciplinària.
4- El Sr. Xavier Blanch queda absolt degut a que la informació confusa que va difondre al CADB es va canalitzar via Whatsapp, canal que crea addicció tecnològica i, per tant, contrari a la filosofia del joc del bèlit, joc que crea una addicció més analògica.
5- El Sr. Josep Maria Baquero, fuster de bèlits i altres, queda apercebut de sanció en cas de reincidència.

Així sia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada