dijous, 16 de maig del 2013

Notícies del nostre corresponsal, en Quim Busquets, des de MèxicEn Quim jugant al bèlit a la "Ciudad Mágica de Huasca de Ocampo/Estado de Hidalgo/México".

En Quim Busquets després de resoldre un partit al "Castillo de Chapultepec/Delegación Miguel Hidalgo/México DF"

Seu Social dels Moctezuma Team.
El capità dels Moctezuma Team, professionament "manga" fugint d´una redada policial. Situació habitual.
Càsting de potencials jugadors dels Moctezuma. Ja podem intuïr quina serà la seva equipació d'estiu.
Fa temps que no en enteníem notícies d'en Quim Busquets, el nostre Director de Relacions Internacionals i Corresponsal a l'Estranger. Vet aquí que ha fet els seus deures i ens envia unes imatges d'allò més curioses. Segons ens ha informat està en permanent contacte amb un grup de mexicans que preparen un equip de bèlit que s'anomenarà MOCTEZUMA TEAM. De fet ells ja tenen un joc molt similar que es diu "bolillo" i en Quim està fent molts esforços per adequar-lo al nostre joc. En Quim també s'està responsabilitzant de triar i formar l'equip dels Moctezuma, missió gens fàcil degut al grau d'excitació extrema que pateixen els aspirants. 
Instruccions per jugar al "bolillo"

Ens comenta que molt aviat ens enviarà una crònica d'aquest 9è Campionat del Món de Bèlit amb molt de suc. Mentrestant el nostre enviat especial està fent campanya a favor del joc del bèlit visitant els llocs més inversemblants de la geografia mexicana. Ens envia moltes salutacions i, des de la seu del Campionat del Món de Bèlit, li enviem una forta abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada