dilluns, 13 de maig del 2013

Ara toca...JUGAR-SE-LA!


Nois i noies incondicionals del bèlit! ja tenim dos equips finalistes i les TEMUDES ELIMINATÒRIES!
Després d'un cap de setmana intens carregat de partits de bèlit i amb l'estrena de l'equip de Barcelona, arriben les darreres actes que configuren la classificació final de la FASE DE LLIGA.
Els equips Can Barraca i Construcciones Cañi ja han fet els deures i s'han classificat directament per a la FASE FINAL (recordem que aquests dos equips van jugar la GRAN FINAL a la passada edició).
La resta d'equips se l'hauran de jugar a la FASE ELIMINATÒRIA, que classificarà al millor de 2 partits. En cas d'empat passarà l'equip que tingui millor "canaverage" (nombre de canes). Els emparellaments són: 2n classificat del grup A contra 6è classificat del grup B; 3rA - 5èB; 4tA - 4tB; 5èA - 3rB i 6èA - 2nB.
Per completar el quadre de QUARTS DE FINAL es classificarà també el millor equip perdedor de la FASE ELIMINATÒRIA, és a dir, passarà l'equip perdedor amb més canes fetes en aquesta fase. Cal recordar que en la FASE ELIMINATÒRIA no computaran les canes, recollides ni matacanes pels trofeus individuals.
Aquests són els emparellaments:

Totbèlit - Casanova Team
Els Bons R. - Desibèlits AEPC
Obélit - Cana-Dencs
El Forn - Mosquetes Mortes
Belitaires - Taronges


Aquests partits s'han de jugar abans de dilluns 27 de maig (recordeu que s'hauran de fer dos partits). Els capitans s'hauran de posar d'acord amb el dia i hora del partit, que caldrà comunicar-ho a l'Organització via email (juanjovaleros67@gmail.com). S'anirà omplint el calendari per estricte ordre en les recepcions de les sol·licituds. L'equip de Totbèlit ha demanat jugar aquest diumenge 19 al matí. L'equip de les Mosquetes Mortes ha demanat jugar diumenge 26.
Bé, doncs ja ho sabeu, si aspireu a jugar la FASE FINAL del 9è Campionat del Món de Bèlit ara arriba l'hora de la veritat.
Molta sort i força el bèlit!

1 comentari:

  1. L'equip de bèlit d'El Forn ja prepara la revenja de l'eliminació de fa dos anys contra les Mosquetes Mortes!!

    Aquí podeu veure la crònica del nostre equip d'aquest cap de setmana!

    http://www.casalelforn.cat/2013/05/lequip-de-belit-el-forn-la-fase.html

    ResponElimina