dimarts, 27 de març del 2012

Aterren els de Barcelona!

Ens trobem gairebé a l’equador de la fase de lliga d’aquest 8è Campionat del Món de Bèlit. Tenim equips que ja han disputat un grapat de partits però n’hi ha d’altres que encara han de debutar, com són els equips dels BELITAIRES, CASUS BÈLIT DE SANTS i BELINQÜÈNCIA, que ho faran aquest proper cap de setmana. El fet de començar ara les seves participacions pot fer pensar que tindran certa avantatge pel fet d’haver pogut estudiar els punts forts i febles dels seus contrincants... o potser tot el contrari; no és el mateix jugar contra un debutant que contra un equip ja rodat. En tot cas donem la benvinguda i desitgem molta sort a aquests tres equips, especialment als equips de "can fanga": un de conegut de la passada edició com el Casus Bèlit de Sants, i l’altre, amb un nom que “esgarrifa”, totalment enigmàtic...Belinqüència!
Sabeu que l'ESPLAI SANT NARCÍS va guanyar a LA FAMILIA aquest diumenge? Mireu com ho van celebrar...


Aprofitem  per anunciar-vos que durant aquest cap de setmana es faran les fotografies oficials dels equips participants (evidentment pels equips que tinguin partit). Per tant, mireu de presentar-vos tots amb la vostra equipació perquè sortiu ben macos.
També, des de l’organització, volem aclarir que la normativa del campionat està actualitzada i penjada en aquest blog. Durant un partit es produeixen nombroses situacions que causen dubtes i desorienta la tasca dels àrbitres. Per evitar això us aconsellem que llegiu atentament la normativa. Si es produeix una situació NO CONTEMPLADA en la normativa, l’àrbitre podrà dictaminar el que cregui oportú i, en casos de molt de dubte, es reflectirà en acta.
Estem esperant amb ansietat l'actualització de les classificacions després dels resultats d'aquest darrer cap de setmana. Aviat tindreu la crònica de "El cronista" (que la liarà parda).

3 comentaris:

  1. SANTS NO ÉS BARCELONA!!!!!

    Casus Parabellum dixit!

    ResponElimina
  2. Potser no... però Sants pertany a "can fanga"

    ResponElimina
  3. Sants no és un barri, és una estació!!

    ResponElimina