divendres, 30 de març del 2012

2a entrega de "el cronista", que la lia parda!


REF.: CRÒNICA02

CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 
8è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
DATA: “JORNADES”,
               -17-18/MARÇ-2012.
               -24-25/MARÇ-2012.  
LLOC: JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
              BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

Segueix a molt bon ritme aquest 8ê. CAMPIONAT DELMÓN DE BÈLIT. El calendari establert té un seguiment d´allò més fantàstic. Tot sigui dit, el temps ens acompanya i també els equips participants ... moltes gràcies ... cal seguir així !!!.
En la segona jornada, OBÈLIT segueix en hores baixes i, LÍMIT-7 “una de calç i una de sorra”.
Molt bona actuació de MITJA CANA VAL en el seu partit contra LÍMIT-7, aconseguint una
victòria molt meritòria per “860/335 canes”.
D´altra, el jovent de DESIBÈLITS AEPC sembla haver-se posat “les piles”, després d´un inici de campionat ben fluix, en aquesta segona jornada han “apallissat” ELS BONS i obtingut una genial victòria contra CAN BARRACA.
Donar la benvinguda al nous equips participants, EL FORN i LA FAMILIA. EL FORN, abans CUP DE CANA, molt “animosos” elles i ells, no han pogut reeixir en els seus partits contra LOS PRIMOS i LA FAMILIA. Per cert, bona posada “en escena” de LA FAMILIA. LOS PRIMOS segueixen a “la seva bola” per no dir “al seu bèlit”, 850 canes més i anar fent.
Potser el partit de jornada, CAN BARRACA vs CONSTRUCCIONES CAÑI. En la primera jornada CONSTRUCCIONES CAÑI havia anotat 1000 canes en un partit, en aquest s´han quedat amb 410. El motiu ... excepcional partit defensiu de CAN BARRACA, 6 “recollides” i 1 “matacana”, ... per treure´s el barret. Així doncs, amb 7 eliminats, CONSTRUCCIONES CAÑI ben poc hi podia fer. Per arrodonir el partit, CAN BARRACA va aconseguir fer efectius 10 de 12 llançaments per acabar amb 625 canes.
Ja en la tercera jornada, CONSTRUCCIONES CAÑI 980 / OBÈLIT 595. Bon partit per dues raons, CONSTRUCCIONES ÇAÑI sembla haver entès la lliçó impartida per CAN BARRACA la jornada anterior. Aquesta vegada van aconseguir 10 de 12 llançaments, amb bones mitjanes. Quant a OBÈLIT, ja amb més efectius, sembla haver-se rentat la cara i jugar a bèlit. En aquest partit, l´àrbitre, amb molt criteri, va ensenyar dues targes grogues a jugadors de CONSTRUCCIONES CAÑI per accions “impròpies” del joc, consten el l´acta oficial.
I tant rentar-se la cara, OBÈLIT, en el següent partit es va desfer en un “plis-plas” dels TARONGES. Esperpèntic i nefast partit dels TARONGES anotant solament 245 canes i rebent fins a 8 eliminacions. No cal dir doncs, molt bon partit defensiu d´OBÈLIT. Va acabar el partit amb unes “discretes”, però suficients, 420 canes.
CAN BARRACA vs MITJA CANA VAL, encontre molt distret amb clara superioritat de CAN BARRACA. 605/225 canes.
LOS PRIMOS vs CASANOVA TEAM. Els primers ens van oferir un recital de joc atacant anotant fins a 1035 canes, nou rècord d´aquesta edició del Campionat del Món. També el mèrit en aconseguir 11 de 12 llançaments i 5 accions defensives. Els CASANOVA TEAM també van estar bé, tanmateix “l'allau” de joc desplegat per LOS PRIMOS va provocar quedar-se en unes meritòries 210 canes.
El partit “trampa”, ESPLAI SANT NARCÍS vs LA FAMILIA. D'antuvi es preveia un partit senzill de resoldre per LA FAMILIA, però, coses del bèlit, ESPLAI SANT NARCÍS amb fantàstic sentit de competir i amb un joc molt regular en atac es va imposar de manera ajustada i alhora justa per 630/515 canes.
El proper cap de setmana, 31 de març i 1 d´abril, més bèlit ... COM HA DE SER i, nous debutants en el 8è.CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
En parlarem ...
Cal seguir amb la festa del bèlit.

              “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada