dilluns, 13 de juny del 2011

Balanç final 2011Aquest 7è Campionat del Món ha estat espectacular. Primer pel gran nombre de participants i segon pel gran nivell demostrat i que fa més car que mai ser campió del món de bèlit. Aquest any podem treure les següents conclusions: Els equips irregulars acaben pagant les conseqüències al final. Qui té un planter de joves té un gran potencial. Els equips nous tenen un extra de motivació. Hi ha equips de sempre que no s'han motivat prou. Hi ha que només vol participar i divertir-se. Hi ha qui, a més, vol guanyar. Hi ha jugadors que arrisquen, uns altres ajuden, uns altres que "ara vinc" "ara no puc venir". Hi ha qui els importa i valoren la seva imatge. Hi ha qui ve més desmanegat. Hi ha qui es personalitza les canes i bèlits, hi ha qui els és igual. Hi ha qui sempre volen llençar, qui es col·loquen a primera fila per escapçar... hi ha qui vol passar més desapercebut. Petits i petites, joves, grans,... molt grans... gràcies a tots i totes perquè el vostre granet de sorra feu del barri de Sant Narcís la CAPITAL DEL MÓN DE BÈLIT.

Gràcies als equips que van participar però que no van poder disputar la fase final, alguns per ben poc: Les Nenes, Cupdecana, Belitaires, Mitja Cana Val, Casus Bèlit, Casanova Team, Els Bons i Límit7.

Enhorabona a tots els finalistes: Nemberguan, Can Barraca, Desibèlits, Minibons, Mosquetes Mortes, Obélit, Taronges i, als nous campions del món: Los Primos.

Ja sabeu que moltes vegades els premis es decideixen per petits detalls: què hagués passat si en Juan Fernández, capità de Los Primos, no hagués fet, en el seu darrer llançament, les 5 canes de més que li faltaven per guanyar els Can Barraca, en una semifinal que olorava a final anticipada...

Des de l'organització també volem agrair el patrocini de l'Ajuntament de Girona, el Diari de Girona i La Digital, així com la col·laboració d'en Miquel Pagès, Miquel Gil, Martín Merino i tots aquells que heu fet l’esforç de fer la difícil tasca d'àrbitre de bèlit.

Aprofitem per anunciar que en breu penjarem els resultats finals a la columna de la dreta i que ELS CAPITANS JA PODEN RECOLLIR ELS DIPLOMES pels seus jugadors a la recepció del Centre Cívic de Sant Narcís, a partir d'aquest Dijous 16 de juny. (També pot passar a recollir-los un representant de l'equip).

Recordeu també que aquest blog estarà sempre obert i podeu enviar tots els comentaris que vulgueu així com fotografies per a la secció BELITAIRES AL MÓN, aprofitant que s'acosta l'estiu. Animeu-vos!!!

Felicitats a tots i totes i us esperem al 8è Campionat del Món de Bèlit! BON ESTIU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada