dilluns, 21 de març del 2011

Balanç del primer cap de setmana: "QUE VIENEN LOS PRIMOS!!!"







Després d'haver-se disputat els primers 8 partits de la fase de lliga durant aquest esplèndid cap de setmana podem treure les següents conclusions:
El nivell de molts equips ha pujat, això és evident, deu ser per l'arribada de la primavera. Els resultats han estat força abultats però cal destacar la participació de l'equip de LOS PRIMOS, que competeixen per primera vegada i que han apallissat l'equip de CUPDECANA aquest diumenge. A part del resultat (875 - 320) el que més ha impressionat a tots els qui erem presents és la potència en els llançaments que desplega tot el seu equip. Gairebé tots els seus jugadors han arribat a l'extrem del camp (vigileu en Paulo i en Miguelón!). Com no s'espavilin els altres equips, LOS PRIMOS es plantaran aviat a la fase final... (i ens diuen que fa més de 30 anys que no juguen al bèlit, que no s'han entrenat mai i que encara no se saben les regles... ja!).
Un altre equip que ja destaca és l'OBÉLIT. Ja han jugat dos partit i, amb menys participants que els seus rivals, han guanyat contra els TARONGES i ELS BONS. Per fi hem vist el seu capità, en Valentín Merino fent 80 canes!!! Els MINIBONS també han començat bé el campionat guanyant uns BELITAIRES, potser un pel espantats per haver hagut d'iniciar el Campionat amb els actuals campions del món.
CUPDECANA ha estat l'equip que pitjor participació ha fet durant el cap de setmana, dos partits, dos perduts. Inclús en el segon partit, contra LOS PRIMOS ("casiná") han hagut de buscar gent per fer equip... A veure si s'acaben de motivar i tornen a ser els CUPDECANA que tots coneixem. Els de Bescanó, els LÍMIT 7 han guanyat per ben poc a uns CASANOVA TEAM que venien de guanyar el seu primer partit contra els CUPDECANA. Poc els ha durat l'alegria de dissabte a en Carles Casanova i companyia.
Per acabar direm que les MOSQUETES MORTES han guanyat bé a l'equip de LES NENES, com sempre molt motivades però poc eficients. Molt em temo que acabaran com el darrer any si no practiquen més.
Durant aquest cap de setmana s'han trencat varies canes. No penseu que són de baixa qualitat sinó que el problema està en el bèlit que està fet d'una fusta molt dura. Estem fabricant bèlits de fusta de pi, que és més tova i que ja distribuirem per tal de no fer malbé més canes. Ja us avisarem.
Bon campionat!

8 comentaris:

  1. lo dels obelit mentida els bons nomes ern 5 i ells 6 siusplu no diguem mentidetes vallll...

    ResponElimina
  2. Ara que miro l'acta ereu 6 contra 6. És normal que et queixis ja que vau perdre, jajajajaja... però no us preocupeu, ho heu fet amb els Obélit. Segur que els tornareu a trobar a la fase final...o no?

    ResponElimina
  3. Pel que fa a LES NENES... ja m'agradarà veure la resta d'equips quan juguin contra LOS PRIMOS!!!
    A més, som l'equip "motivador" del campionat! Tots els equips volen ser al nostre grup per creure's que saben jugar a bèlit.
    Compte amb els comentaris, encara falten molts partits...

    ResponElimina
  4. soy miguelon del equipo de los primos,nosotros vamos a pasar el rato i a echar unas risas,porsupuesto que si podemos llegar a la final mejor que mejor pero es muy pronto para habalr un saludo.

    ResponElimina
  5. los primos uno de los mejores equipos del mundo mundial

    ResponElimina
  6. Que motivats els primos.

    ResponElimina