divendres, 11 de febrer del 2011

Inscripcions pel 7è Campionat del Món de Bèlit


Benvinguts al Campionat del Món de Bèlit 2011!

Iniciem el període d'inscripcions dels equips participants. Aquest any hi ha novetats respecte les darreres edicions. Com ja sabeu, hi ha hagut alguns canvis en la normativa del joc del Campionat. Podeu consultar les bases del joc si baixeu l'arxiu en pdf que apareix a la navegació superior dreta d'aquesta pàgina.
Les inscripcions acaben divendres 4 de març. Cal que us baixeu el formulari d'inscripció (lateral dret) i l'ompliu. Cal entregar-lo dins un sobre tancat a la recepció del Centre Cívic Sant Narcís abans del dia 4 de març.
Dissabte 12 de març, a la tarda, farem el SORTEIG OFICIAL de la fase de lliga. Els resultats d'aquest acte ja l'anunciarem aquí.

Si hi ha alguna persona interessada en participar al Campionat i no té equip, pot enviar un email a: jvaleros@xtec.cat abans de la data de finalització de la inscripció. Per poc que es pugui la organització el farà participar en un dels equips inscrits.
Una altra novetat, que ja s'havia anunciat en aquest blog, és que els dies i hores dels partits seran oficials per l'organització, és a dir, s'establirà un dia i hora concret per disputar el partit. En cas que, per força major, no es pugi jugar en aquesta hora, com a segona opció es deixarà el mateix cap de setmana per poder-lo fer (si hi ha coincidència amb algun altre partit, es podrà jugar a l'altre extrem de camp, però sempre tindrà preferència qui jugui a l'hora oficial). En el cas que tampoc es pugui disputar el partit es donarà com a guanyador l'equip que hagi pogut jugar el dia i hora oficials (recordeu que amb un mínim de 4 jugadors ja es pot fer el partit). Si hi ha una causa molt justificada per suspendre els partits (pluja abundant, neu...) l'organització ja trobarà unes altres dates.

Una novetat més d'aquesta edició és el nou trofeig com a màxim "matacanes". Aquesta figura serà qui hagi eliminat a més jugadors en llançament del bèlit a la cana (recordeu que aquest any val tocar la cana de rebot i no només directe com fins ara). Doncs ja ho sabeu, més al·licients perquè us esforceu.

Recordeu també que, com l'any passat, si en necessiteu, podeu comprar un joc d'una cana i dos bèlits oficials a la recepció del Centre Cívic Sant Narcís pel preu de 10 euros.

Res més a dir, ara toca apuntar-se i escalfar canells, que l'espectacle està a punt de començar. Animeu-vos!!!

4 comentaris:

  1. Minibons... amb aquesta samarreta del barça, no podeu ser tan vacilons.... I tant que ens atrevim a guanyar-vos, si mes no a provar-ho!!

    salut i can Barrka!

    ResponElimina
  2. lES MOSQUETES MORTES VOLEN SOLES SI L'ANY PASSAT VAM QUEDAR TERCERS AQUEST .ANY QUEDEM PRIMERES ?

    GUANYAREEEEEEEEEEEM ?
    per el menys ho intentarem

    ResponElimina
  3. no dic de quin equip soc però aquest any guanyarem

    ResponElimina
  4. www.subelo55@gfffjcom

    ResponElimina