dissabte, 5 de juny del 2010

Ja tenim els finalistes!!!



Avui dissabte d'han acabat de disputar els dos darrers partits que quedaven de 8ens de final. A la columna dreta teniu els resultats dels partits. Així doncs passen a 1/4 de final directe: Can Barraca, Minibons, Els Bons, Obèlit, Taronges, CupdeCana i La Miquela. Com a vuitè equip classificat, escollit com a millor perdedor (amb més canes) passa Mosquetes Mortes.
A les 17h del dia 5 de juny de 2010 s'ha procedit al sorteig oficial dels emparellaments per la fase final. Primerament s'ha efectuat el sorteig pels llocs 1 i 2 entre els guanyadors de cada grup de la fase lligueta, per evitar un enfrontament directe en els quarts i semifinal. Seguidament s'han extret les boles amb els noms de la resta de participants ocupant les posicions de 3, 4, 5, 6, 7 i 8, aconseguint els emparellant en la taula de classificació. El resultat dels quarts de final ha estat:

9h:
Can Barraca - Els Bons
Taronges - Obèlit

10.15h:
CupdeCana - Mosquetes Mortes
Minibons - La Miquela

En aquests emparellaments cal destacar els partits que es jugaran a les 9h i que la sort ha volgut que els millors equips de la lligueta prèvia hagin de jugar contra els dos darrers campions del món de bèlit. També l'encreuament CupdeCana - Mosquetes Mortes promet molta emoció degut a l'ajustat partit de vuitens de final que curiosament també van disputar.
Les semifinals es jugaran a les 11.30h i la gran final a les 12.45h. Un "parells i senars" decidiran el camp en cada eliminatòria. Cal que tots els jugadors portin la samarreta del seu equip i, sobretot, que siguin puntuals. En el decurs d'aquesta fase final es farà entrega de les medalles als equips que no van passar dels 8ens de final. Per tant, els capitans poden passar a recollir les medalles pels seus jugadors. Bé, només falta que aquesta nit no bebeu gaire i recolliu forces per arribar a l'esperada final. Sort a tots i totes.

1 comentari:

  1. Juanjo,et felicito,ets un Crack!!
    Ens veiem pel barri!!

    ResponElimina