dimecres, 6 d’abril del 2022

Calendari i regles del 18è Campionat

Ja està tot a punt per començar a picar bèlits a cops de cana! Us fem un resum de les regles d'aquest 18è Campionat del Món de Bèlit:

La Fase de Lliga començarà el proper diumenge 10 d'abril i finalitzarà el 15 de maig. Cada equip, dels 15 inscrits, jugaran 4 partits. Un partit guanyat suma 2 punts, l'empat suma 1 i perdre no en suma cap. Després d'aquesta fase els equips quedaran ordenats per ordre de puntuació. En cas d'empat a punts, es mirarà la diferència entre canes fetes i canes rebudes. En cas de tornar a empatar, passarà per davant qui tingui més canes absolutes aconseguides.

El primer classificat passarà directament a la fase de Quarts de Final. La resta s'emparellaran per jugar les Classificatòries, de la següent manera:

2n contra 15è, 3r contra 14è, 4t contra 13è, 5è contra 12è, 6è contra 11è, 7è contra 10è i 8è contra 9è.

Aquestes Classificatòries es jugaran el cap de setmana del 21 i 22 de maig en horaris a convenir segons els enfrontaments. Les eliminatòries seran a un sol partit.

Els guanyadors de les 7 eliminatòries, juntament amb el 1r classificat de la Fase de Lliga, s'enfrontaran als Quarts de Final, previstos pel cap de setmana del 28 i 29 de maig. Els emparellaments es faran previ sorteig que se celebrarà dilluns 23 de maig.

Les Semifinals es jugaran diumenge 29 de maig i la Gran Final diumenge 5 de juny a les 11.30h, durant la Festa Major del barri de Sant Narcís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada