dimecres, 21 de març del 2018

Assemblea, reunió de capitans i sorteig del 14è Campionat del Món de Bèlit


Aquest divendres 16 de març s'ha celebrat la primera assemblea ordinària de socis de l'Associació Cultural del Joc del Bèlit de Sant Narcís. En aquesta reunió s'ha parlat de les activitats fetes per l'associació durant el passat curs i s'ha fet balanç dels comptes econòmics.


Tot seguit s'ha realitzat la tradicional reunió dels capitans participants al 14è Campionat de Bèlit. Propostes, votacions, informacions... qualsevol tema referent al bèlit es pot discutir i valorar en aquesta trobada. Un cop tot aprovat es procedeix a fer el sorteig de la fase de lliga. Primer de tot s'informa als presents sobre el format de campionat, grups, dates, etc.Aquest any tenim 14 equips inscrits. Això permet fer dos grups de 7 equips que jugaran entre ells la fase de lliga. En finalitzar aquesta, el primer classificat de cada grup passarà directament a la fase final. La resta jugaran una eliminatòria de la manera següent:
2n grup A - 7è grup B
3r grup A - 6è grup B
4t grup A - 5è grup B
5è grup A - 4t grup B
6è grup A - 3r grup B
7è grup A - 2n grup B
D'aquests encreuaments en sortiran els 6 darrers finalistes, al millor de dos partits. Recordem que la fase final es jugarà durant el 1r cap de setmana de juny, coincidint amb la Festa Major del Barri de Sant Narcís.
El resultat del sorteig ha estat aquest:

GRUP A
Casanova Team
Can Barraca
Skannancits
CI El Forn
Cañi Arme
Obélit
Belitaires

GRUP B
Taronges
Imbèlits
Belitus
Desibèlits AEPC
Cana-Dencs
Els Bons
Mosquetes Mortes


La fase de lliga començarà el diumenge 8 d'abril i finalitzarà diumenge 13 de maig. La fase eliminatòria es realitzarà dissabte 19 i diumenge 20 de maig.
Desitgem a tots els participants un bon campionat. Sort a tots i totes i BENVINGUTS A LA FESTA BELITAIRE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada