dilluns, 30 d’octubre del 2017

Crònica del 6è Trofeu de Bèlit Fires de Girona

CRÒNIQUES DEL BÈLIT.

ESDEVENIMENT: 6è.TROFEU DE BÈLIT FIRES DE GIRONA.
                       
DATA: 28-10-2017.
               
LLOC:   CAMP DEL BÈLIT.
                BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.











Organitzat per l’ASSOCIACIÓ CULTURAL DEL JOC DEL BÈLIT DE SANT NARCÍS BÈLIT, amb la col.laboració de l’AJUNTAMENT DE GIRONA i HI VIVIM, DECIDIM A.V. DEL BARRI DE SANT NARCÍS i el suport de LA DIGITAL i DIARI DE GIRONA, es va celebrar el 6è. TROFEU DE BÈLIT FIRES DE GIRONA.
El format de competició era d’enfrontament directe entre l’equip actual Campió del Món, els CAÑI-ARME i la SELECCIÓ GIRONINA, amb tres torns de llançaments -6 “llançadors”- i tres torns de recollides -8 “recollidors”-.
Els CAÑI-ARME, actual equip Campió del Món va presentar l’equip complet composat per en FIDEL ESCOBAR, JULIÁN VIZAÍNO, JULIÁN VIZCAÍNO JR., MIGUELÓN HARO, MIQUEL PRADAS, PACO GONZÁLEZ, PACO SEGURA, capitanejats i també com a jugador per en JUAN ÁNGEL GONZÁLEZ.
Els seus rivals, la SELECCIÓ GIRONINA, intregada per jugadors/es dels diversos equips que havien competit en el darrer 13è.Campionat del Món de Bèlit. MIQUEL GIL VILÀ i RAFEL COST/CAN BARRACA, SÍLVIA REY, MIQUEL GIL PORTELLA i ESTEFANIATRIAS/MOSQUETES MORTES, EDUARD PALOU, MONTSE RIBERA i MARC GARCÍA ANTON/SKANNANCITS, ARNAU GARCÍA i JAUME GARCÍA/TARONGES, GUERAU FIOL/BELITAIRES, PEP OLLÉ/CASANOVA TEAM, MANEL BECH/CANA-DENCS, MIQUEL CLAPAROLS/ELS BONS, XEVI REYNER i JUANJO VALEROS/OBÉLIT. Seleccionador, JOAQUIM MARIA BUSQUETS. Els representants de ROSA DE FOC, DESIBÈLITS AEPC. i CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN, van excusar la seva presència.
El partit va ser de clar domini dels CAÑI-ARME, prenent un clar avantatge des del primer torn de “llançaments”, 480/190 “canes”. La SELECCIÓ GIRONINA, mai no va tenir opció de victòria no podent superar ni en el segon ni en el tercer torn de “llançaments” a uns molt ben posats i superiors CAÑI-ARME.


Imatges del 6è Trofeu de Bèlit Fires de Girona. Fotos: Juanjo Valeros
Res a dir...magnífica i ben treballada victòria dels CAÑI-ARME. La SELECCIÓ GIRONINA, no podia ser d’altra manera, va acceptar la derrota amb un molt bon fair-play.
Resultat final, CAÑI-ARME 1.105 “canes” / SELECCIÓ GIRONINA 545 “canes”.
Com a noms propis, destacar com a jugador a en MIGUELÓN HARO, quatre -4- “accions defensives” i 260 “canes”...com aquell que vol!!!
Àrbitres, SÒNIA PUNSET i CARLES BOSSACOMA, cap problema.
Speakers/animadors/dinamitzadors, MIQUEL CLAPAROLS i JUANJO VALEROS, senzillament, per escoltar-los...!!!
Control de dades, ARNAU BOSSACOMA, implecable.
Representant de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Narcís, el President, Sr. XEVI REYNER, sent-hi i jugant, en voleu més...!!!
Representant de l’Ajuntament de Girona, el Regidor Sr. JOAN ALCALÀ, sempre hi podem comptar.
Bé, MOLTES GRÀCIES A TOTHOM, per la fantàstica matinal belitaire viscuda.

L’any vinent, HI TORNEM, SEGUR!!!

 “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada