divendres, 3 de febrer del 2017

Apunta't al 13è Campionat del Món de Bèlit


Ha arribat el dia D, tret de sortida pel 13è Campionat del Món de Bèlit. Ja us podeu inscriure en aquesta nova edició del joc tradicional amb més trempera de Girona i la resta del món! Ompliu el formulari que trobareu a la navegació de la dreta del web. Recordeu, teniu fins el dia 24 de febrer!
Aquesta edició s’organitza des de l’Associació Cultural del Bèlit. La comissió encarregada del Campionat ens donaran a conèixer algunes novetats en les regles del joc d’aquest any. També, com a novetat, cada participant haurà d’abonar 2 euros en concepte d’inscripció (tenen inscripció gratuïta els socis de l’Associació Cultural del Bèlit). Aquests diners els haurà d’abonar el capità a la reunió de capitans que es convocarà a principis de març.
Si no arribeu a la fase final; si us eliminen una i altra vegada; si no l’aixequeu; si se us escapen les recollides directes, si us matacanen constantment, si demaneu les canes equivocades; si no crideu “bèlit”... ja teniu l’excusa de queixar-vos per la vostra incompetència... ÉS LA MALA SORT DEL 13è CAMPIONAT!
Animeu-vos! Força bèlit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada