dilluns, 16 de maig del 2016

Qui acompanyarà Cañi Arme i Taronges a la Fase Final?


Després de llegir detingudament les cròniques del bèlit, finalitzada la fase de lliga, ja podem fer balanç sobre què ens trobarem en la decisiva fase classificatòria. Primer de tot felicitar als dos equips guanyadors dels seus grups respectius: Cañi Arme i Taronges, intractables durant tot el que portem de campionat. Aquests dos equips passen directament a Quarts de Final on esperaran els altres 6 equips que s’hauran de classificar prèviament.
Durant la Fase de Lliga ha passat absolutament de tot (llegiu les cròniques del nostre amic Quim Busquets): pluja, pallisses escandaloses, bèlits destrossats, més pluja, recollides de pel·lícula, canes mal demanades, darrers llançaments decisius, blaus a les cames, més pluja, balls intimidatoris, “cagades” monumentals, matacanes impossibles... fins i tot en finalitzar aquesta fase s’ha produït un triple empat en el grup A: Cañi-Arme, Casanova Team i Can Barraca, que empaten a 10 punts. Aquesta circumstància ha portat certa polèmica però el CADB, amb certa coherència, ha decidit que el “cana-average” particular entre els implicats sigui la clau per resoldre la classificació, quedant així Cañi Arme com a primer de grup (+255 canes), Casanova Team segon (+15 canes) i Can Barraca tercers (-270 canes). En el grup B hi han hagut dos empats però ha decidit el lloc en la classificació el resultat entre els implicats.
Confirmades les absències dels equips d’Anglessola i Verona, els encreuaments per a la Fase Classificatòria afecten del 2n lloc al 7è de cada grup. Així doncs recordem com queden els emparellaments:

Casanova Team – Els Bons
Can Barraca – Cana-Dencs
Obélit – Desibèlits AEPC
Rosa de Foc – Skannancits
Belitaires – Mosquetes Mortes
CI El Forn – HG2

Recordem que en aquesta fase passa el millor equip a dos partits. En cas d’empat decidirà el nombre de canes fetes.
Estigueu alerta que demà dimarts publicarem el dia i hores dels partits. Ja avancem que 6 equips jugaran diumenge 22 de maig i els altres 6 diumenge 29 de maig.
Ja podeu fer apostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada