dimarts, 1 de setembre del 2015

El bèlit es vesteix d’”s-cianco” per competir a Verona


La nostra marca, la xapa i la samarreta commemorativa. (Dissenys: Juanjo Valeros)

 Una colla de 28 gironins representaran Catalunya al Festival TOCATÌ. El pròxim dia 18 de setembre marxarem cap a Verona per difondre el joc del bèlit i per participar en la competició d’S-cianco (joc tradicional italià molt semblant al bèlit). Durant aquest estiu hem estat fent reunions i diverses gestions per organitzar el viatge (vols, allotjaments, lloguer de cotxes...). També hem dissenyat un nou logotip que lluirem en unes samarretes commemoratives de l’esdeveniment (anirem ben guapos/es).


La nostra il·lusió és enorme i ja hem començat a practicar el joc italià amb el qual competirem contra Eslovènia, Croàcia, Itàlia, etc. Aquest joc és una mica diferent del bèlit, tant en normativa com en material. Durant els entrenaments ens hem adonat de la seva dificultat però no perdem l’esperança de fer un digne paper a Verona.
Si la nostra moral és alta no ho és tant la nostra economia i, des d’aquí, us volem convidar a recolzar aquesta noble aventura comprant alguna samarreta, algun pin, esponsoritzant econòmicament l’esdeveniment, etc. Qualsevol ajuda serà molt benvinguda (us podeu posar en contacte amb en Juanjo Valeros: juanjovaleros67@gmail.com).
Us mantindrem informats sobre aquest magne esdeveniment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada