dijous, 11 de juny del 2015

Can Barraca renova el títol de Campió del Món de BèlitCRÒNIQUES DEL BÈLIT.
ESDEVENIMENT: 11è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
                                   FASE FINAL.
DATES: 06/06/2015. QUARTS DE FINAL.
                07/06/2015. SEMIFINALS I FINAL.
                        
LLOC:   JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
                BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

Fotos d'aquesta crònica: Miquel Urbano
S’encetava la fase final amb el sorteig públic realitzat el divendres 6 de juny a l’escenari de la Plaça de l’Assumpció.
El sorteig, pur, sense caps de sèrie entre els vuit primers classificats de la fase de lliga, ens va deixar els següents encreuaments per a la fase de quarts de final a disputar el dissabte 6 de juny a la “catedral del bèlit”...els Jardins d’Ignasi Bosch i Reitg.

CANADENCS 440/CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN 235
Aquest enfrontament iniciava la fase final.
Després d’un primer torn força igualat -220/160 “canes”-, tot s’havia de decidir en el segon.
Comencen atacant els CANADENCS i acaben anotant 220 “canes”, la mateixa anotació que en el primer torn. Semblava que el CI.EL FORN ho tenia a l’abast, però...pateixen tres eliminacions consecutives i dos accions no reeixides...el darrer “llançador” ho tenia “hípermegacomplicat” i així va ser...va anotar, però no de manera suficient. Molt bona defensa dels CANADENCS o mal atac del CI.EL FORN...vés a saber!!! Definitivament, CANADENCS es “colaven” a la fase semifinal...CI.EL FORN, l’any vinent a tornar-hi.

HG2 610/DESIBÈLITS AEPC. 305
El resultat final és ben contundent. HG2 es va avançar des de l’inici, DESIBÈLITS AEPC. mai no va tenir opció.

CAN BARRACA 520/TARONGES 270
Uns aspiraven a revalidar el títol -CAN BARRACA-, els altres -TARONGES- a reconquerir-lo. Així les coses, la previsió ens portava a un partit intens i competit. La realitat va ser ben diferent, CAN BARRACA es va imposar amb suficiència en els dos torns, tant en defensa com en atac. Els TARONGES en cap moment varen donar sensació de trobar-hi  la solució.

MOSQUETES MORTES 910/OBÈLIT 575
Partit d’atac espectacular, per veure’l. MOSQUETES MORTES 10/12 accions completades. OBÈLIT, 9/12. La potència i destresa dels “llançaments” ho va decidir. MOSQUETES MORTES -cara-, OBÈLIT -creu-. Més enllà del resultat, va ser per disfrutar!!!

   D’aquesta manera, finalitzava la fase de quarts de finals i deixava definides les semifinals a jugar el diumenge, amb els següents enfrontaments i resultats;

MOSQUETES MORTES 755/HG2 565
Era un enfrontament esperat, “el jovent al poder”. I tant com esperat, no va decebre gens ni mica.
Petits detalls van determinar el resultat final...potser les 120 “canes extres” guanyades per les MOSQUETES MORTES i/o cedides pels HG2.
En tot cas, no hi va mancar res de res...bons “llançaments”...millors “recollides”...fantàstiques “matacanes”. BÈLIT D’ALT NIVELL, gràcies!!!CAN BARRACA 645/CANADENCS 250
Uns CAN BARRACA pletòrics van deixar sense arguments als CANADENCS. S’acabava el somni dels CANADENCS...CAN BARRACA podia seguir somniant!!!

I així s’arribava al partit final que definiria al CAMPIÓ DEL MÓN DE BÈLIT-2015,CAN BARRACA 660/MOSQUETES MORTES 555
Comença atacant CAN BARRACA i tots els “llançadors” aconsegueixen anotar, per les  MOSQUETES MORTES sumen en 4/6 llançaments però s’apunten el primer torn -305/270 “canes”-. Segon torn, CAN BARRACA segueix fi i afegeix 5/6 llançaments per totalitzar 660 “canes”. MOSQUETES MORTES “ben vives”, a 355 “canes” i “ben vives” fins al darrer llançament...és el torn del capità, en MIQUEL GIL PORTELLA -en MIQUELET- com sentim sovint. A la defensa, set vermells i un verd -en MIQUEL GIL VILÀ-...pare d’en MIQUELET.
Era possible i factible, la diferència era de 105 “canes”...en MIQUELET ho havia fet sovint... DONCS SOM-HI!!!
La jugada,
...”bèlit/va” i... “recollida” , però de qui?...ja hauria estat massa!...no va ser pas el verd...va ser en RAFA COST, ell ben vermell i la glòria cap a CAN BARRACA.


CAN BARRACA renova el títol d’equip CAMPIÓ DEL MÓN DE BÈLIT, és la primera vegada que es dóna aquesta situació i a partir d’ara ja podrà lluir la “tercera estrella” a la samarreta.

Guanyadors de l’11è.CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT,
   -EQUIP CAMPIÓ, CAN BARRACA.
   -MÀXIM CANADOR, YOHANES CARRERAS (MOSQUETES MORTES) 2.450 “canes”.

   -MÀXIM RECOLLIDOR, ex-aequo amb 13 “recollides”,
                                               MANU SALGUERO (CANADENCS) i
                                               MIQUEL GIL PORTELLA (MOSQUETES MORTES)

   -MÀXIM MATACANA, MIQUEL GIL VILÀ (CAN BARRACA) 21 “matacanes”.

Felicitats als guanyadors, però també a la resta dels jugadors/es dels equips participants,
MOSQUETES MORTES, ELS HI DEIEN BONS, CANALLONGS, DESIBÈLITS AEPC., CANADENCS, OBÈLIT, CASANOVA TEAM, HG2, TARONGES, CAÑI ARME, BELITÀIRES i CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN.

Felicitació extensiva a la Comissió Organitzadora, Associació de Veïns del Barri de Sant Narcís/Comissió de Festes, patrocinadors, col.laboradors, àrbitres i tothom que ha fet possible aquest magnífic 11è.CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.  

A TOTS, MOLTES GRÀCIES!!!
I AL BARRI DE SANT NARCÍS...
SEGUIREM AMB MOLT DE BÈLIT!!!

Així sia.                                                    
                                                                           “El cronista”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada