dilluns, 7 d’octubre del 2013

Tornen les FIRES... torna el BÈLIT!


Les Fires de Girona tornen a incorporar a la seva programació oficial dos actes on el joc del bèlit és protagonista. El primer d’aquests esdeveniments és la participació als Jocs tradicionals i populars catalans, que es farà el proper dissabte 26 d’octubre, a les 11.30h, al Parc del Migdia de Girona. La companyia de jocs L’Anònima s’encarregarà d’ensenyar als assistents diversos jocs tradicionals com els sacs, les pedres, la cursa de rucs, el bèlit…)
Però el plat fort el tindrem el següent dissabte, 2 de novembre, a partir de les 10h, al parc de les Ribes del Ter (darrera del pavelló de Fontajau). Us presentem el 2n TROFEU DE BÈLIT FIRES DE GIRONA. Com en la darrera edició, es tracta d’un triangular d'alt nivell on participarà una selecció de GIRONA, una selecció de BARCELONA i l’actual Campió del Món de Bèlit, l’equip dels TARONGES.
L'Ariadna Monerris,  seleccionadora de l’equip barceloní, farà una tria dels millors jugadors de les contrades barcelonines. En Quim Busquets, seleccionador de l’equip gironí, confeccionarà una selecció dels millors jugadors gironins participants en la darrera edició del Campionat del Món de Bèlit, excloent, evidentment, els campions del món. El tercer equip participant és el Campió del Món de Bèlit 2013, els Taronges, capitanejats per en Jaume García.
El triangular començarà a les 10h, previ sorteig dels partits, al mateix camp. El reglament serà el mateix al del Campionat del Món. Cada equip caldrà assistir degudament uniformat i portarà el seu material. Sobretot es demanarà la màxima puntualitat. Hi haurà un trofeu per a cada equip participant. Intentarem fer el màxim ressó d'aquest esdeveniment perquè tinguem el màxim de públic possible.
Engeguem així la nova temporada belitaire 2013/14 que finalitzarà amb l'esperat 10è Campionat del Món de Bèlit.
Esteu tots convidats a assistir-hi! No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada