divendres, 3 de maig del 2013

Recta final a la fase de lliga


Entrem en els dos darrers caps de setmana de la fase de lliga i tot està encara per decidir. Degut a les darreres pluges molts partits van ser ajornats i ara tot queda concentrat sobretot els dos propers diumenges. Cal recordar que l'equip de Barcelona s'ho jugarà tot el cap de setmana de l'11 i 12 de maig, disputant ens seus 5 partits. Alguns equips ja han fet els deures, com els Can Barraca, que sembla ser no deixan escapar la primera posició del grup, a menys que l'equip barceloní de TotBèlit doni la sorpresa guanyant tots els partits. En el grup B encara hi ha moltes coses per decidir però sembla ser que Construccions Cañi tornaran a ser intractables. Les Mosquetes Mortes, que van jugar l'únic partit disputat el passat cap de setmana passat per aigua, van guanyar els renovats Cana-Dencs, tot i les adversitats, en un partit de màxima "tensió". En la mullada acta del partit, arbitrat magistralment pel Martín Merino, els Mosquetes van escriure el següent:
"... Crònica: Potser caldria assignar el sobrenom de "ventafocs" a un altre equip que no siguin les Mosquetes Mortes, o bé redefinir el seu significat. En "resumides canes" gran actuació en defensa de les Mosquetes a la segona ronda. Hi ha hagut molt bon ambient, la grada jove ha estat entregada."
Bé, recordeu que aquest cap de setmana tindrem molts interessants i decisius partits de bèlit i sembla ser que gaudirem d'uns dies primaverencs radiants. No hi falteu!
Bon bèlit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada