dijous, 11 d’abril del 2013

El bèlit ja va de bòlit!

Què bonic el camp del bèlit a la primavera!
En el partit inaugural els participants es van deixar l'uniforme a casa. (Foto: Xevi Reyner)
La concentració és vital en la primera tirada.
En Miquel Gil fill, fent d'àrbitre en el partit Can Barraca - Belitaires.
Els d'El Forn no saben on és el bèlit.
Els Bons No Revolution.

Per fi ha arribat el sol primaverenc i amb ell els primers belics* pels voltants dels Jardins d'Ignasi Bosch de Sant Narcís.
El primer cap de setmana de competició ha fet participar tots els equips del Grup A, a excepció dels Totbèlit que ho faran els dies 11 i 12 de maig. A priori els resultats no han sorprès ningú, tan sols cal destacar el partit Els Bons Revolution - El Forn que va acabar amb un resultat molt ajustat (315-320). Cal dir que l'equip d' Els Bons Revolucion es va quedar més aviat en "El Bons", perquè de "Revolution" res de res. Les noves incorporacions d'aquest equip (majoritàriament del desaparegut equip Minibons) no hi van ser presents.
Sobre el partit que va obrir la competició dissabte entre els Belitaires i Obélit (270-395) podríem destacar la bona participació de Carlos Valeros (exjugador dels Nemberguan) que va fer bons números i també els llançaments d'en Xevi Reyner que va fer 120 canes en un sol torn. L'equip dels Obélit, però, no ho va tenir gens fàcil per guanyar uns prometedors Belitaires.
Finalment informar que s'han ajornat els partits El Forn - Obélit i Belitaires - Els Bons Revolution.
Sembla ser que l'"home del temps" ens assegura un bon sol aquest cap de setmana. Dissabte no es juguen partits però si aquest diumenge on entraran en joc 4 equips del grup B: Desibèlits AEPC, Taronges, Casanova Team i els temuts Construccions Cañi.

* Belic: Segons el Diccionari del Bèlit, soroll provocat pel cop d'un bèlit amb una cana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada