divendres, 19 d’octubre del 2012

1r TROFEU DE BÈLIT FIRES DE GIRONA


Per primer cop les Fires de Girona incorporen a la seva programació oficial dos actes on el joc del bèlit és protagonista. El primer d’aquests esdeveniments és la participació als Jocs tradicionals i populars catalans, que es farà el proper dissabte 27 d’octubre, a les 11.30h, al Parc del Migdia de Girona. La companyia de jocs L’Anònima s’encarregarà d’ensenyar als assistents diversos jocs tradicionals com els sacs, les pedres, la cursa de rucs, el bèlit…)
Però la principal novetat d’aquest any és el naixement del 1r TROFEU DE BÈLIT FIRES DE GIRONA, que es farà el dissabte 3 de novembre, durant el matí, al parc de les Ribes del Ter (darrera del pavelló de Fontajau). Es tracta d’un triangular d'alt nivell on participarà una selecció de GIRONA, una selecció de BARCELONA i l’actual Campió del Món de Bèlit, l’equip dels CAN BARRACA.
L'Ariadna Monerris, jugadora de l’equip del Casus Bèlit, és la nova seleccionadora de l’equip barceloní, que estarà integrat per una tria dels millors jugadors de les contrades barcelonines. En Quim Busquets és el seleccionador de l’equip gironí. Aquest equip està integrat per una selecció dels millors jugadors gironins participants en la darrera edició del Campionat del Món de Bèlit, excloent, evidentment, els campions del món. La tria dels jugadors ha estat feta pels diferents capitans dels equips de bèlit. El tercer equip participant és el Campió del Món de Bèlit 2012, els Can Barraca.
El triangular començarà a les 9h, previ sorteig dels partits, al mateix camp. El reglament serà el mateix al del Campionat del Món. Cada equip caldrà degudament uniformat i portarà el seu material. Sobretot es demanarà la màxima puntualitat. Hi haurà un trofeu per a cada equip participant. Intentarem fer el màxim ressó d'aquest esdeveniment perquè tinguem el màxim de públic possible. A veure si el temps ens acompanya.
Us anirem informant.
Esteu tots convidats a assistir-hi! No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada