dimarts, 1 de maig del 2012

El cronista fa balanç dels darrers partits disputats


REF.: CRÒNICA04

CRÒNIQUES DEL BÈLIT.

ESDEVENIMENT: 8è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
DATA: “JORNADES”,
               -14-15/ABRIL-2012.
               -21-22/ABRIL-2012.  
LLOC: JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
              BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

El 8è CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT segueix avançant, ja hem arribat a les jornades
sisena i setena. Només en queden dues per acabar la fase de lliga.
En la sisena jornada, 14-15/abril-2012 ens ha visitat la pluja. També cal comptar-hi !!!.
Així doncs, magnífica “remullada” en els darreres jugades del partit ELS BONS vs OBÈLIT,
tot i la pluja es va poder acabar el partit guanyant OBÈLIT 510/370.
No van tenir tanta sort LÍMIT-7 vs TARONGES, arran de la intensa pluja, amb molt bon criteri es va suspendre el partit a la mitja part amb el resultat provisional LÍMIT-7 80 / TARONGES 235.
No cal pas córrer riscos amb el camp “xop”, es torna molt lliscós i perillós ... compte !!!.
BELITÀIRES, segueix amb un ritme erràtic, una de calenta i una de freda. BELITÀIRES 245 / NEMBERGUAN 210. NEMBERGUAN, s´enfonsa. BELITÀIRES 215 / CASANOVA TEAM  245. CASANOVA TEAM segueix creixent.
Ja el diumenge, BELITÀIRES “más de lo mismo”. BELITÀIRES 185 / ESPLAI SANT NARCÍS 400. Molt fluixa anotació dels BELITÀIRES, era la freda, patin”quatre “recollides” i una “matacana”. En el següent partit, BELITÀIRES 270 / EL FORN 120, era la calenta.
Quant als dos darrers partits, va ser realment per disfrutar. CAN BARRACA 555 / ELS BONS 535, ajustadíssim resultat. Sense dubte CAN BARRACA segueix amb pas ferm, mentre que ELS BONS semblen haver tornat al seu nivell habitual. Finalment, CASANOVA TEAM 305 / LA FAMILIA 430. CASANOVA TEAM va presentar una “forta” rèplica amb molt to defensiu
aconseguint quatre “recollides” i una “matacana”.
Ja en la setena jornada, 21-22/abril-2012, es preveien partits molt interessants i disputats. La previsió no anava gens mal encaminada. CONSTRUCCIONES CAÑI 455 / TARONGES 665, LÍMIT-7 435 / ELS BONS 465, CAN BARRACA 870 / TARONGES 565. CONSTRUCCIONES CAÑI , tot i cinc bones accions defensives no va poder evitar la derrota contra els TARONGES. ELS BONS confirmen la seva recuperació. CAN BARRACA obté una treballada victòria contra TARONGES, aquests darrers manifestament en inferioritat per manca “d´efectius”. Tanmateix, no
cal pas menystenir la fantàstica defensa de CAN BARRACA, ho porten treballant molt bé, un dels seus punts forts.
El diumenge ELS BONS tornen a guanyar, precisament contra la seva “bèstia negra”, MOSQUETES MORTES. El partit no es va decidir fins la última jugada, en una jugada una mica “gallina” ... El resultat final, ELS BONS 465 / MOSQUETES MORTES 450. Cap dels dos equips estava massa “per la labor” de defensar, en tot el partit només dues accions defensives, una per cada un.
MOSQUETES MORTES es van refer a càrrec de MITJA CANA VAL guanyant per 480 a 400 “canes”. Bon partit dels MOSQUETES MORTES  i franca millora de MITJA CANA VAL.
LA FAMILIA vs LOS PRIMOS, es tractava gairebé d´honor.
 “Ambientassss !!!...” al camp, és ben clar, es tenien ganes ...
Moltes pancartes, càntics, “pompoms”, animació total.
Anem al partit, el primer torn va acabar amb un resultat ajustat a favor de LA FAMILIA per 350 a 345 “canes”. Això feia suposar un segon torn disputadíssim. Ataca LA FAMILIA, en aquest segon torn aconsegueixen anotar 370 “canes”. Així doncs, fins aquest moment portaven 720 “canes”, una avantatge de 375 “canes”. Ataquen LOS PRIMOS, el primer tirador aconsegueix 260 “canes” quedant solament a 115, el segon tirador en suma 55 més, el tercer 120 ... el somni de LA FAMILIA s´anava esvaïnt ... solament un error de LOS PRIMOS podia evitar la derrota. Les tres tirades que restaven a LOS PRIMOS es van fer “eternes” per LA FAMILIA. El capità de LA FAMILIA, intentant trobar un error en “demanar canes” per part de LOS PRIMOS i forçant al màxim, va aconseguir acabar “ben piconat” ... 390 “canes”, més 300 “canes extres”.
Resultat final LA FAMILIA 720 / LOS PRIMOS 1.470, evidentment nou rècord del campionat.
Destacar de LOS PRIMOS, 11 de 12 accions atacants.
Els càntics d´animació escoltats deien així. “LA FAMILIA UNIDA, JAMAS SERA VENCIDA”, Caldrà replantejar-ho ... dic jo !!!.
L´altre, “LOS PRIMOS, GANADORES, SON LOS MEJORES”. Aquests fins ara, tenen raó ... però encara queda molt de campionat ... o no ? ... dic jo !!!.
I el proper cap de setmana més bèlit ... sigueu bons ... COM HA DE SER !!!.

                                                                                                                                          “El cronista”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada