dilluns, 28 de maig del 2012

Ja tenim els Quartfinalistes! ... i el cronista la torna a liar...


REF.: CRÒNICA08

CRÒNIQUES DEL BÈLIT.

ESDEVENIMENT: 8è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
DATA:  19-20/05/2012 i 26-27/05/2012.
               FASE ELIMINATÒRIA. 
LLOC: JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
              BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

El dissabte dia 19 de maig començava la fase eliminatòria amb un esperat NEMBERGUAN contra DESIBÈLITS AEPC. Mai millor dit això “d´esperat”, perquè, espera que espera i NEMBERGUAN no va aparèixer enlloc. Així doncs, DESIBÈLITS AEPC s´anotava el triomf en el primer partit de l´eliminatòria. Tot esperant l´horari del segon partit i després de moltes trucades, NEMBERGUAN va poder confeccionar equip, però clar, solament eren quatre ... sí, sí, quatre i sense gat. És ben estranya aquesta situació tenint en compte que NEMBERGUAN ha utilitzat fins a dinou -19, heu llegit bé- jugadors en la fase de lliga. A l´hora de la veritat, ja ho veieu ..... capità tirat !. Caldria dir, NEMBERGUAN CAÒTIC. El capità Carlos Valeros haurà de replantejar la situació. Finalment es va jugar el segon partit, sense massa història, DESIBÈLITS AEPC 335 / NEMBERGUAN 315. DESIBÈLITS AEPC guanyant per 2-0, segueixen en competició.

 El mateix dissabte un interessant BELITÀIRES vs TARONGES. Excel.lent primer partit dels TARONGES arribant fins a 1.010 “canes”, amb 11/12 accions ofensives, no patint cap eliminació i 4 accions defensives. Per la seva banda BELITÀIRES arribà a unes “esquelètiques” 130 “canes” amb el següent balanç, 4/12 acciones ofensives, cap acció defensiva i patint 4 eliminacions. El segon partit fou molt més igualat, fins i tot BELITÀIRES aconseguiren guanyar un torn d´atac, però finalment TARONGES es van imposar per 475/315 “canes”. Així doncs TARONGES 2 / BELITÀIRES 0. TARONGES també passen a la següent fase.

Per acabar la jornada del dissabte BELINQUÈNCIA vs CONTRUCCIONES CAÑI. En la darrera jornada de lliga, “els barcelonins belinquents” ja havien donat molta “guerra” i en aquesta eliminatòria ho van seguir fent. Primer partit de molta tensió i de clar to ofensiu on els potents CONTRUCCIONES CAÑI gairebé es veuen sorpresos per BELINQUÈNCIA, solament 50 “canes” de diferència 800/750. Ja en el segon partit, BELINQUÈNCIA va oferir menys resistència perdent per 625/455 “canes”. CONSTRUCCIONES CAÑI assoleix els 4rts. de final i BELINQUÈNCIA deixa el campionat tot donant una molt bona imatge.

El partit del diumenge dia 20, ELS BONS vs LA FAMILIA. Eliminatòria molt oberta, tot i la trajectòria erràtica de ELS BONS en la fase de lliga -8/3/5- i el millor bagatge de LA FAMILIA 8/6/2. Hom podia pensar en un triomf senzill per LA FAMILIA, però ELS BONS ràpidament es van encarregar d´esvair qualsevol possibilitat de facilitat. En el primer partit i començant atacant es van imposar a uns sorpresos i atònits LA FAMILIA per 510/365 “canes”. LA FAMILIA havia de reaccionar ja, sí o sí, hi ho va fer ... en el segon partit es van imposar per un clar 705/540 “canes”. Així les coses, tot quedava per decidir en el tercer partit ... i ELS BONS amb només sis jugadors. El sorteig va decidir que LA FAMILIA començava atacant, dues accions ofensives encertades (115+45) “canes”, seguides de tres eliminacions (0) més 25 “canes” del capità, deixaven un “score” impropi de LA FAMILIA, 185 “canes”. En el primer torn d´atac, ELS BONS van aconseguir arribar fins a les 375 “canes”, anotant cinc dels seus sis llançadors. Avantge de 190 “canes”. El segon torn havia de decidir-ho tot, LA FAMILIA molt descentrada va patir l´eliminació dels dos primers llançadors i ... “apaga y vámonos”, van acabar amb 80 “raquítiques canes” per un total de 265
“canes”. Per a LA FAMILIA, el pitjor partit en el pitjor moment ... coses del bèlit !!!. ELS BONS ja tenien el partit guanyat abans d´atacar en el segon torn, van jugar aquest segon torn anotant 175 “canes” per un total de 550 “canes”. Final de l´eliminatòria, ELS BONS 2 / LA FAMILIA 1. ELS BONS poden seguir somiant en la “reconquesta” del títol de campions del món.
Quant a aquesta eliminatòria, cal remarcar “l´ultrafantàstic partit” realitzat per en Pep Ollé, semblava talment com si tingués el do de l´ubiqüitat, feia i estava pertot -500 “canes”, 4 “recollides”, 5 “matacanes” i ja no recordo quants bloquejos- qui dóna més ... ?.

I entrem en la darrera jornada de la fase eliminatòria.
Dissabte 26 de maig, CASANOVA TEAM vs OBÈLIT, l´eliminatòria més igualada atenent al còmput de la fase de lliga, ambdós havien obtingut 8/4/4. El primer partit va ser molt igualat, imposant-se finalment OBÈLIT per 525/420 “canes”. Tanmateix CASANOVA TEAM no donava pas el braç a tòrcer i confiava donar-li la vola en el segon partit. No va ser possible, CASANOVA TEAM va rebre fins a vuit eliminacions en una genial defensa d´OBÈLIT. L´aspecte atacant per part d´OBÈLIT tampoc no va ser d´allò més brillant patint cinc eliminacions, tot i això aconsegueixen guanyar el partit per 315/210 “canes” i de passada l´eliminatòria. OBÈLIT 2 / CASANOVA TEAM 0. OBÈLIT també s´assegura lluitar pels lloc d´honor en aquest campionat.
Darrer partit de la fase eliminatòria, diumenge 27 de maig, MOSQUETES MORTES vs ESPLAI SANT NARCÍS. D´antuvi es podia intuir una eliminatoria tranquil.la per ESPLAI SANT NARCIS 8/6/2 en fase de lliga per 8/3/5 de MOSQUESTES MORTES. Però hi havia altres “ingredients” ... màxima rivalitat, disputa de trofeig “entre ells” i MOSQUETES MORTES sempre estan “ben vives”. I tan “vives” les MOSQUETES MORTES, en el primer partit ESPLAI SANT NARCÍS es va endur un bon ensurt en perdre el primer torn per 340/260 “canes”, llavors MOSQUETES MORTES, en el segon torn no van estar tan “vives” perdent l´aventatge aconseguida en el primer torn i acabant perdent el partit per un global de 450/430 “canes”. En el segon partit, ESPLAI SANT NARCÍS va fer valer la seva superioritat davant unes MOSQUETES MORTES força defallides, per un total de 515/250, aconseguint guanyar l´eliminatòria per 2-0 i d´aquesta forma la classificació per a 4rts. de final. D´aquest partit cal remarcar “l´aterezzo”, amb moltes pancartes d´ambientació ja sigui de MOSQUETES MORTES com de l´ESPLAI SANT NARCÍS ... ambient fantàstic, gràcies !.

Bé doncs, ja coneixem els vuit classificats per a la fase de 4rts. de final.
Classificats com a primers de grup en la fase de lliga:

LOS PRIMOS
CAN BARRACA 

que seran “caps de sèrie” en el sorteig del proper divendres 1 de juny, al Centre Cívic.
Classificats en haver guanyat els seus enfrontaments de la fase eliminatòria:

DESIBÈLITS AEPC
TARONGES
CONSTRUCCIONS CAÑI
ELS BONS
OBÉLIT
ESPLAI SANT NARCÍS

Una primera valoració, ens indica de forma clara haver passat a la fase de 4rts. de final 2 equips del grup A de la fase de lliga i 6 del grup B, però ara el sorteig de la fase final és “pur/pur”, quins enfrontaments ens depararà ??? ... la resposta, divendres 1 de juny !!!.
Cal estar ben atents al sorteig, enfrontaments i horaris pel dissabte 2 de juny, quarts de final i, ...
diumenge matí ... semifinals ... i FINAL !!!.
QUE EL BÈLIT ENS ACOMPANYI I EL TEMPS METEREOLÒGIC TAMBÉ !!!.
Així sia.
  
                                                                                                                                          “El cronista”.

Imatges per al record dels partits del darrer cap de setmana

L'Anna Pagès dels Casanova Team llançant estèticament el bèlit: Ai que no arribo!
L'Anna defensant el més femeninament possible
Els Casanova Team no ho veuen clar...
En Jordi Pardo i en Valentín Merino deleitant-se dels quarts posteriors d'en José Pérez
En Lluís Aguilar, en equilibri supí,  intentant matacanar el capità dels Obélit
Pancarta de l'Esplai de Sant Narcís
Pancarta de les Mosquetes Mortes amb un munt de missatges ocults...
Xavier Blanch: - Miquel, tranquil, el més importat és participar / Miquel Gil: - Tant de bó us toqui Can Barraca!
Finalment bon rotllo i bon ambient!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada