diumenge, 8 d’abril del 2012

El cronista ens comenta la jugada


REF.: CRÒNICA03

CRÒNIQUES DEL BÈLIT.
 
ESDEVENIMENT: 8è. CAMPIONAT DEL MÓN DE BÈLIT.
DATA:  31-03-2012 i 01-04-2012. (4ta.jornada). 
LLOC: JARDINS IGNASI BOSCH i REITG.
              BARRI DE SANT NARCÍS/GIRONA.

Intensíssima quarta jornada del 8ê. CAMPIONAT DELMÓN DE BÈLIT. Ni més ni meys, 12 partits celebrats entre el dissabte i el diumenge, en sessions de matí tarda. Realment feia goig veure els Jardins d´Ignasi Bosch i Reitg amb tanta activitat.
Es van incorporar equips que encara no havien entrat en competició, els barcelonins CASUS BÈLIT –vells coneguts- i BELINQUÈNCIA. D´aquests darrers, no cal confondre el nom ... m´explico ... ?. Gent nova, gent fantàstica. També s´han incorporat els BELITÀIRES.
BENVINGUTS, ARA JA HI SOM TOTS !!!.
Aquesta jornada no ens ha aportat resultats “sorpresa”, tanmateix sí nous rècords ja sigui en el sentit positiu com en el negatiu.
Altra vegada s´ha batut el rècord de “canes”, ara està en poder de LA FAMILIA amb 1.160. Déu n´hi do ... no ?. Tenint en compte haver efectuat 11 de 12 llançaments amb encert resulta una mitjana de 105 “canes” per llançament encertat ... cosa gens fàcil ni senzilla, proveu-ho !!!.
El “marró”, aquesta jornada és per LÍMIT-7, certament han arribat al límit. Cap acció defensiva en el seu partit contra els DESIBÈLITS, així impossible guanyar un partit. Ah !, tanmateix solament van rebre 515 “canes” ... Ben segur, defensant millor n´haurien rebut menys.
Tampoc van estar massa fins MITJA CANA VAL, en aquest cas en atac, van anotar raquítiques 20 “canes”. En tot cas, potser volen ser fidels al seu nom feien ... gens aconsellable !!!.
Ànims als MOSQUETES MORTES, aquesta setmana han estat molt “fluixes”. Vinga vosaltres podeu, ja ho heu demostrat en més d´una ocasió.
Com deia abans cap resultat sorpresa, segueixen amb anotacions molt altes LOS PRIMOS, CONSTRUCCIONES CAÑI i els ja esmentats LA FAMILIA.
Com a curiositat, CASUS BÈLIT, BELINQÜÈNCIA i LOS PRIMOS encara no han anotat “canes extres”. Als barcelonins els aniria la mar de bé, quant a LOS PRIMOS ja seria “el colmo” ... en tenen prou amb les pròpies.
El cap de setmana 7 i 8 d´abril no hi ha competició, una mica de descans sempre és important. Pot servir per a reflexionar ... entrenar, estem a la meitat de la fase de lliga ... encara hi ha temps !!!. Això farà tornar-nos a trobar tots plegats els propers 14 i 15 d´abril, amb molta més “trempera belitenca”.
                                                                                                                                          “El cronista”

IMATGES DEL CAP DE SETMANA
La dura feina del matacanes
Tai-Txi al camp del bèlit
Gran audiència per les Mosquetes Mortes
On està el bèlit?  aquí o allà... on està el bèlit?
Caram quin llançament!
Els lesionats també juguen

3 comentaris:

 1. com pot ser que els Primos hagin jugat 4 partits i tinguin 5 victories?

  ResponElimina
 2. En cas e finalitzar la lliga de grups i haguès un empat en les posicions de 1er i 2on, que és té en compte? Enfrontament directe entre els dos equips, o les canes a favor de cada equip?

  ResponElimina
 3. En el cas que hi hagin 2 equips empatats a punts, el primer criteri de desempat és el resultat del enfrontament directe entre els dos. El segon criteri (en cas d'empat, cosa poc habitual) seria el nombre de canes aconseguides.
  En el cas que hi hagin 3 o més equips empatats a punts, el primer criteri de desempat seria el nombre de canes aconseguides.
  JUANJO VALEROS

  ResponElimina