divendres, 2 de març del 2012

Reunió de capitans i sorteig


Els capitans dels equips participants o bé un representant de cada equí, esteu convidats a assistir a la REUNIÓ DE CAPITANS que se celebrarà demà dissabte a les 19h, al centre cívic Sant Narcís de Girona. No és obligatòria l'assistència però si podeu assistir molt millor. Es parlarà sobre les novetats del 8è Campionat del Món de Bèlit, calendari, material, es farà balanç de l'edició passada i es podran fer suggeriments respecte millores en les normes del Campionat. Aquests suggeriments es podran debatre i per votació es podran acceptar. Si algun capità no pot venir però vol suggerir alguna cosa pot fer un comentari en aquesta mateixa notícia i es traslladarà a la reunió. De fet no deixa de ser una reunió on, a part d'explicar el funcionament del Campionat, es poden aportar noves idees per millorar encara més aquest esdeveniment.
Tot seguit, a les 20h es procedirà a fer el sorteig oficial de la fase de lliga. Aquest any tenim 18 equips. Hi haurà dos grups de 9 equips (A i B). El sorteig decidirà quin equip està en cada grup.
Segons com hagin quedat els grups es confeccionarà un calendari de competició que es penjarà en aquest blog el més aviat possible. Recordeu que dissabte 10 de març comença la competició.
Quan publiquem el resultat del sorteig també informarem extensament sobre la mecànica d'aquest Campionat i també de les novetats sortides de la reunió de capitans.
A partir d'ara estigueu alerta als comunicats. Ja sabeu que aquest blog és el lloc oficial del Campionat de Bèlit.
Sort a tots els equips pel sorteig de demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada