divendres, 16 de març del 2012

Polèmica al Campionat del Món!!!



Els jutges de competició de l'organització del 8è Campionat del Món de Bèlit estan analitzant unes possibles irregularitats ocorregudes en el partit CAN BARRACA - OBÉLIT del passat cap de setmana. Les imatges que us ensenyem delaten dos participants en el equip de l'OBÉLIT que han estat identificats com a "Josep Lluís Villegas" i "Àngel Colomer", dos jugadors que, segons hem sabut recentment, són de l'equip NEMBERGUAN. També s'està investigant un 3r personatge que apareix a dalt d'un arbre amb actitud sospitosa d'espionatge.
En breu us informarem sobre les possibles sancions que poden rebre aquests equips degut a aquestes "irregularitats".

Aviat us escriurem una crònica sobre els partits disputats. Mentrestant podeu consultar els resultats a la columna de la dreta d'aquesta pàgina. També, en breu, trobareu la classificació dels grups, màxim canador, recollidor i matacanes.

Aquest cap de setmana tindrem 8 partits, gairebé tots concentrats aquest diumenge. Un dels partits més interessants serà el CONSTRUCCIONS CAÑI - CAN BARRACA (diumenge a les 10.30h.). Els CAN BARRACA venen de guanyar dos partits amb autèntiques "pallisses", fet que els referma com a un dels clars favorits de guanyar el Campionat. CONSTRUCCIONS CAÑI, en el seu debut, van voler deixar molt clar que no volen ser la "ventafocs" d'aquest grup i van guanyar per unes contundents 1.000 canes!.
Veurem que passa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada