dilluns, 19 de març del 2012

Belirato!



Ja tenim sentència sobre les incidències a l'acta del partit Can Barraca - Obélit del passat dia 10 de març. El Comitè Arbitral Disciplinari del Bèlit (CADB), amb motiu d'una alineació indeguda i altres incidències ocorregudes en aquest partit, dictamina:
  1. Falta lleu i sanció d'una targeta groga al jugador inscrit en l'equip NEMBERGUAN, Josep Lluís Villegas, per participació activa en equip aliè.
  2. Falta lleu i sanció d'una targeta groga al jugador inscrit en l'equip NEMBERGUAN, Àngel Colomer, per participació activa en equip aliè.
  3. Falta lleu i sanció d'una targeta groga al jugador i capità de l'equip OBÉLIT, Valentín Merino, per alineació indeguda i falsedat documental.
  4. El capità Miquel Gil (pare) de l'equip CAN BARRACA i l'àrbitre del partit, Miquel Gil (fill) queden absolts com a cooperadors necessaris de la infracció. El CADB justifica aquesta decisió a que les plantilles encara estaven obertes a noves incorporacions de jugadors en el moment del partit i, per tant, el capità de Can Barraca i l'àrbitre no en tenien coneixement. En tot cas queden apercebuts.
  5. El cas sobre el "personatge" pujat a l'arbre en actitud sospitosa d'espionatge està sota secret de sumari. Us mantindrem informats.
Segons el reglament del Campionat, l'alineació indeguda està considerada falta greu i sancionada amb targeta vermella. El CADB considera els atenuants següents: 
  1. Els implicats no tenien antecedents
  2. Es tractava del primer partit del 8è Campionat i que estrenava aquesta nova regla.
  3. La infracció no va influir en el resultat del partit
La falta lleu (targeta groga) quedarà reflectida a l'acta i té la funció d'advertiment. Les faltes lleus es podran acumular durant la competició i, en arribar a 5, el jugador no podrà disputar el partit següent quedant així lliure de targetes.

7 comentaris:

  1. yo no e echo naaaaaa.......


    de uno que pasaba por alli.

    ResponElimina
  2. Quiero que me pernonen. Gracias

    De otro

    ResponElimina
  3. Algú coneix al "personatge"? Està en busca i captura i dónen reconpensa!

    ResponElimina
  4. Vaya merder no?????

    ResponElimina
  5. ...a mi m'havien promès execucions públiques!!!
    Va, ni que sigui, que els hi tallin un dit!

    Casus Parabellum dixit.

    ResponElimina
  6. Si te tallen un dit ja no pots jugar a bèlit i això és una putada. Millor que et rapin al zero!

    ResponElimina
  7. Entre arbits i jutges tot es un tongo....aixo es pitjor que Marbella ¿voleu dir que el jutge no es en Julián Muñoz?

    ResponElimina