dilluns, 16 de maig del 2011

JA TENIM LES ELIMINATÒRIES!

Ja tenim tots els partits de la fase de lliga finalitzats. Aquest cap de setmana es disputarà la FASE ELIMINATÒRIA, que decidirà quins 8 equips passen a la fase final del diumenge 5 de juny. Com ja sabeu el primer classificat del grup A s’emparella amb el darrer classificat del grup B, el segon de l’A amb el 7è del B i així successivament. Els emparellaments definitius són els següents:

CAN BARRACA - LÍMIT 7

Un partit a priori fàcil per Can Barraca, un dels equips que ha guanyat tots els partits en la fase de lliga. Però hauran d’anar molt en compte ja que se la juguen amb uns Límit7 que han quedat últims del seu grup gràcies a moltes derrotes per la mínima amb equips força potents.

DESIBÈLITS - CASANOVA TEAM

Desibèlits, un equip que ha millorat molt en la recta final de la fase de lliga jugarà la eliminatòria contra un dels equips emblemàtic d’aquest Campionat, els Casanova Team. El jovent contra l’experiència.

MINIBONS – CUPDECANA

Els actuals campions del món se la juguen amb un Cupdecana que van tenir un inici molt irregular al Campionat, però amb un Bernat Pèlach i un Josep Jovani que, inspirats, no hi ha qui els aturi. Si volen defensar el títol, els Minibons hauran de filar prim.

MOSQUETES MORTES - ELS BONS

Una eliminatòria molt oberta. Dos equips molt irregulars degut, sobretot, a les moltes baixes que han patit en el decurs de la lliga. Les Mosquetes intentaran millorar l’actuació del darrer any i Els Bons tornar a demostrar que anteriorment havien estat campions del món.

TARONGES – BELITAIRES

Una altra eliminatòria molt oberta ja que tant un equip com l’altre han demostrat ser molt irregulars. És l’hora d’en Jaume García, el “Ronaldinho” del bèlit. La motivació pels Belitaires és tenir com a repte arribar per primer cop a una fase final.

NEMBERGUAN - MITJA CANA VAL

A priori els Nemberguan no haurien de tenir problema per eliminar els Mitja Cana Val però han demostrat que quan les seves figures no estàn inspirades poden perdre amb qualsevol equip. La veritable força dels Mitja Cana és la motivació i la il·lusió, armes que si no troben un Carlos Valeros inspirat (màxim recollidor del torneig) poden fer molt de mal els Nemberguan.

OBÉLIT - CASUS BÈLIT

Partit difícil és el que tenen els Casus Bèlit per passar de ronda. L’Obélit ha demostrat ser un equip molt regular. L’equip de Barcelona ha anat a més durant el Campionat però no s’ha vist encara prou nivell. Vindran reforçats o amb estratègies des de Barcelona?

LOS PRIMOS - LES NENES

Potser el partit on la diferència de joc és més contundent. Estem davant el potser millor equip de la fase de lliga i amb l’únic que no ha guanyat cap partit. Esperem que Los Primos no humiliïn Les Nenes i que aquestes ens pugin ofereir un digne partit que... qui sap si dónen la sorpresa del Campionat!

Per saber si jugueu dissabte o diumenge i l’hora del partit consulteu el calendari del Campionat (enllaç a dalt a la dreta). Heu de recordar que:

1- L’eliminatòria és al millor de 3 partits. Si es guanyen els 2 primers no caldrà jugar un 3r partit.

2- Només en els dos primers partits es comptaran les canes, recollides i matacanes dels participants. En cas de jugar un 3r partit no se sumaran aquestes dades al còmput individual de cada jugador.

3- En el moment de la participació en el 1r partit de la fase eliminatòria, el capità donarà la llista definitiva de jugadors amb un màxim de 12 participants. No es podrà admetre cap variació en els partits que quedin del Campionat.

4- Els partits s’arbitraran sota les rigoroses normes del joc.

5- Caldrà anar uniformats.

6- Intenteu ser puntuals.

Mireu bé el calendari. Si hi ha cap problema en l'horari o el dia, us heu de comunicar el màxim d'urgent possible amb l'organització. Vigileu que poden haver canvis de darrera hora en el calendari!!. En breu s'actualitzaran les llistes pels trofeus individuals: el de màxim canador, màxim recollidor i màxim matacanes. L'organització es reunirà en breu per analitzar meticulosament totes les actes i dades dels partits de fase de lliga. Molta sort a tots i totes les participants. Ens trobem a la FASE FINAL del diumenge 5 de juny!!!

1 comentari: