dimarts, 5 d’abril del 2011

Cop d'autoritat de Los Primos i debut de Casus Bèlit de Sants






Aquest diumenge s'han disputat 9 partits de la fase de lliga que deixen la classificació molt més definida de cara a les eliminatòries prèvies a la fase final. En el grup A es veu que CAN BARRACA i MINIBONS es perfilen com a grans favorits. De fet aquests equips tenen grans canadors entre els seus jugadors. Els BELITAIRES van guanyar per poques canes el seu partit i van sortint del pou. Els MITJA CANA VAL sembla que van agafant el ritme gràcies a la darrera victòria contra els CASUS BÈLIT. Els de Barcelona tot just debutaven en el Campionat però el JETLAG els ha passat factura i han encaixat tres derrotes, una d'elles molt abultada contra els actuals campions del món, els MINIBONS. Molt hauran de motivar-se per sortir de la darrera plaça de la classificació.
El grup B està encapçalat per LOS PRIMOS que en un emocionat partit han guanyat un dels equips candidats a finalista, els OBÈLIT (515-415). Aquest diumenge han estrenat nova equipació d'un color blau cel intens amb lletres roses que han pogut enlluernar els seus contrincants. Si no hi ha cap sorpresa ningú els treurà la primera posició. Els NEMBERGUAN segueixen a bon ritme gràcies, sobretot, a en Carlos Valeros, que ja ha recollit 10 bèlits i es perfila com a màxim recollidor destacat. Per fí hem pogut veure uns CUPDECANA guanyant un partit, i amb autoritat. Un Jovani molt motivat ha estat clau en la victòria. L'equip de ELS BONS no aixeca cap. S'estan fent grans?

3 comentaris:

  1. Felicitar a Casus aunque no hayan ganado aún, que ya lo harán, sobretodo por su espléndida canción después de perder con honor su segundo partido. Ànims penya!!!!! De part d'els Belitaires.

    ResponElimina
  2. tranquils que segur que els BONS remuntarennn...

    ResponElimina