dilluns, 14 de març del 2011

JA TENIU EL CALENDARI DE LA LLIGA!!!


Salutacions a tots i totes les participants del 7è Campionat del Món de Bèlit. A la part superior dreta d’aquets blog ja teniu l’enllaç del document del CALENDARI DE DIES I HORARIS de la fase de lliga. Com tots ja sabeu, el Campionat comença aquest cap de setmana. En aquest document trobareu tots els partits que s’han de disputar en dia/hora/camp (camp A: sortida que mira cap el riu / camp B: sortida que mira cap a l’església). Com a primera opció els partits s’han de disputar en dia/hora/camp que indica el calendari. En cas de no poder fer el partit, els dos capitans poden disputar-lo en les hores buides del mateix cap de setmana (segona opció). Aquest canvi s’ha de notificar a l’organització (via email o comentat en aquesta notícia del blog). Només per causa major (pluja abundant) el partit podrà disputar-se en un altre cap de setmana que consideri l’organització (tercera opció). Si no és aquest cas i el partit no es pot disputar en segona opció, els punts els guanyarà l’equip que hagi pogut jugar el partit en primera opció. Si un cap de setmana és molt plujós i no permet la pràctica del bèlit, l'organització podrà utilitzar el cap de setmana de Setmana Santa o el cap de setmana 14 i 15 de maig.

S’ha intentat que la majoria de partits es juguin en dies i horaris que els equips posar com a preferència, per tant, intenteu respectar al màxim el calendari. Veureu que el diumenge 17 i dissabte 23 d’abril no hi ha partits ja que coincideix en Setmana Santa. En tot cas, en aquests dos dies es podrien disputar partits en tercera opció. També us haureu fixat que l’equip de Casus Bèlit juga la fase de lliga els dies diumenge 3, dissabte 9 i diumenge 10 d'abril. Aquests són els únics dies que podran pujar a Girona i per aquest motiu jugaran tots els partits.

Recordeu que, qui vulgui, pot passar per la recepció del centre cívic de Sant Narcís per recollir una cana i dos bèlits al preu de 10 euros. Mireu de portar la vostra equipació el dia dels partits. En la fase de lliga no és obligatori. Recordeu els capitans de llegir-vos bé les bases del campionat i d'imprimir-vos vàries actes de partits. Un cop acabat el partit ompliu bé l'acta i doneu-la a en Quim Busquets o en Juanjo Valeros (la podeu deixar a la bústia: C/ Rambla de Catalunya, 12).

En una notícia de més avall teniu els noms dels equips amb els capitans i telèfon de contacte.

Res més, desitjar-vos a tots molta sort i que aneu amb molt de compte amb els "belitàssos". Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar al meu email: jvaleros@xtec.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada