dissabte, 27 de març del 2010

RESULTATS DEL SORTEIG 2010

Avui, 27 de març, a les 12h, ha tingut lloc el sorteig oficial de la fase de lliga del 6è Campionat del Món de Bèlit al Centre Cívic de Sant Narcís. Han assitit a l'acte l'organitzador Juanjo Valeros, el delegat Quim Busquets i col·laborador Miquel Pagès com a comitè organitzatiu de l'esdeveniment, així com altres personalitats destacades: Martí Carreras (president de l'Associació de Veins de Sant Narcís), Joanot Cortès (cineasta oficial del Campionat) i altres assistents.
Segons en Miquel Pagès: "Les mans innocents d'en Tasfai i de la Berta han procedit al sorteig amb el resultat que mostra el reportatge fotogràfic adjunt (molt hàbilment conduit pel reporter oficial de l'event, L'únic que no cobra) Aquest sorteig te dues normes principals:

1a.- El comitè organitzador sempre te raó
2a.- I si no en té, s'aplica la norma 1a"


Primerament s'ha fet el sorteig per dicidir el grup pels dos caps de sèrie (Obèlit i Menjacamins). Després s'ha sortejat la distribució de la resta de participants en els grups A i B.
El resultat ha estat:

GRUP A:
- Menjacamins
- Taronges (Orange Club)

- Límit 7

- CupdeCana

- La Miquela

- Els Imbèlits

- Casanova Team


GRUP B:

- Obélit

- Els Bons

- Minibons

- Les Nenes

- Nemberguan

- Can Barraca

- Mosquetes Mortes


A partir d'aquest moment comença oficialment el Campionat.
Primerament, el que s'haurà de fer és passar pel centre cívic a partir de dilluns 29 de març a recollir la cana i dos bèlits (10 euros), la normativa i diverses còpies de l'acta pels partits. Si l'equip ja disposa de material no cal que en compri de nou.
Els capitans de cada equip han de posar-se en contacte amb els capitans del seu grup per tal de jugar la lligueta (a la notícia anterior teniu els contactes). Cada equip haurà de jugar amb tots els participants del seu grup (6 partits). Podran jugar quan els vagi bé, en el camp de bèlit (jardins de l'Ignasi Bosch). En una mateixa jornada podran jugar més d'un partit amb altres equips del seu grup.
MOLT IMPORTANT: Caldrà que cada capità anoti totes les dades de cada acta (jugadors, canes, recollides, resultat final, signatura...) i les haurà d'entregar a la bústia d'en Juanjo Valeros (C/ Rambla de Catalunya, 12) o enviar una còpia per mail (jvaleros@ideamedia.info)
Aquesta lligueta prèvia haurà de finalitzar abans del dia 21 de maig. Segons els resultats, a cada grup hi haurà un 1r classificat, un 2n, un 3r, etc. L'ordre a la classificació ho decidirà:

- 2 punts pel guanyador, 1 punt per l'empat, 0 punts si es perd.
- En cas d'empat entre dos equips a la classificació es prioritza: resultat entre els dos equips, canes a favor(les aconseguides menys les dels equips contraris) i nombre de canes total.


Durant la setmana del 22 de maig fins el 30 de maig es faran els partits que decidiran els equips que passen a la FASE FINAL que es disputarà durant la festa major del barri (quarts de final, semifinal i final). En aquests partits els emparellaments serà el següent:

1r grup A - 7è grup B
2n grup A - 6è grup B
3r grup A - 5è grup B
4t grup A- 4t grup B
5è grup A - 3r grup B
6è grup A - 2n grup B
7è grup A - 1r grup B

D'aquí sortiran 7 finalistes (guanyadors) + 1 repescat (perdedor amb més canes). Aquests 8 disputaran els quarts de final el cap de setmana 5 i 6 de juny. Pels quarts ja es farà un altre sorteig que oportunament se us informarà.
Doncs bé, ja ho teniu tot. Ja podeu començar a disputar els partits. En cas de dubte us heu de posar en contacte amb en Juanjo Valeros o en Quim Busquets.
Sort i divertiu-vos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada