divendres, 5 de març del 2010

Inscripcions pel 6è Campionat del Món de Bèlit


Ja hem iniciat les inscripcions pel Campionat del Món de Bèlit per aquest any. Aquestes finalitzen el proper dia 20 de març. Encara hi sou a temps. Només cal que un capità es posi en contacte amb en Juanjo Valeros (tel. 972 233259 / 650044736 /jvaleros@ideamedia.info), coordinador del campionat i anuncii la seva participació amb 6 jugadors com a mínim, un nom de l'equip i, evidentment, el compromís de participació. A partir d'aquesta data i, segons el nombre d'equips participants, es farà un sorteig de la lligueta prèvia que començarà a partir del 29 de març. Després d'aquesta lligueta, segons la classificació es disputaran els quarts de final, semifinals i la gran final ja en el decurs de la festa major del barri de Sant Narcís (Del 4 al 6 de juny).
La setmana abans de l'inici del Campionat l'organització informarà a tots els participants, especialment als capitans, a través d'aquest web, sobre la normativa del joc, com aconseguir el material (canes i bèlits) i el procediment de recollida de dades dels partits. També es facilitarà als capitans arxius per descarregar de les bases i les actes dels partits.
Periòdicament, durant el Campionat, es penjarà la informació de l'evolució dels partits, comentaris i imatges.
A partir d'ara esteu tots convidats a fer les vostres aportacions particulars com a comentaris, incidències, suggerències, etc.
Aquest any hi hauran algunes novetats que desvetllarem en els propers dies. Esperem que enguany s'apuntin molts equips i que, un cop més, aquest magne esdeveniment ludico-esportiu ens faci passar uns moments inolvidables i divertits.
Doncs bé, no espereu a l'últim moment i si voleu participar ja sabeu el que heu de fer.
Visca el bèlit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada